Date companie
 
 
 
 

Pelerinaj la catafalcul Stelei Popescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Noiembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, Popescu, teatrul, vascular, sicriu, cernica, Tanase, stela, foaier, cimitr
 

Stela Popescu a murit din cauza unui accident vascular cerebral masiv și era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită, arată news.ro, care citează surse din Poliție. Informațiile se bazează pe rezultatele necropsiei efectuate de medicii legiști. Pe trupul neînsuflețit nu au fst găsite urme de violență, se mai arată în raport. Stela Popescu, care peste o lună ar fi împlinit 82 de ani, a fost găsită moartă, joi, în locuința sa din București, de către fiica sa adoptivă. Ea a sunat imediat la serviciul de urgență 112 și a cerut ajutor. La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD, însă actrița era deja decedată, nemaiputând fi efectuate manevre de resuscitare. Poliția Capitalei a a anunțat că Serviciul Omoruri a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor, în condițiile în care actrița a fost găsită decedată în casă. News.ro mai precizează că sursele au declarat că rudele actriței le-au spus anchetatorilor că Stela Popescu suferea de diabet, dar nu se știa că ar mai suferi de alte boli. Astăzi, trupul actriței fost depus într-un sicriu și transportat la teatrul în care a jucat prima dată.

ROXANA DUMITRICĂ, reporter ”Trupul neînsuflețit al marii actrițe Stela Popescu a fost depus, astăzi, aici, în foaierul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”. Sâmbătă, sicriul va fi dus la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică va avea loc înmormântarea, la cimitirul Cernica. Stela Popescu va fi înmormântată alături de soțul său, Puiu Maximilian, decedat în urmă cu circa două decenii.”

Oamenii care au îndrăgit-o pe marea actriță s-au adunat încă de la prânz în fața Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase. Sicriul adus de la IML, a fost întâmpinat cu aplauze de mulțime.

VOX ”O artistă de excepție și un om remarcabil. Un adevărat personaj al lumii și al culturii române. O femeie specială, cu caracter special, a amprentat puternic cultura română.”

VOX ”Am cunoscut-o personal la mare, anul trecut, când am avut un spectacol de muzică populară.”

VOX ”În fața acestor evenimente, cuvintele sunt de prisos. Nu putem spune mai mult decât: ”Dumnezeu s-o ierte, să o odihnească în pace”!

Din momentul în care sicriul a fost depus în foaierul Teatrului de Revistă, pe la catafalc a început un pelerinaj fără sfârșit. Este de așteptat ca pelerinajul să continue și sâmbătă, la Capela Mânăstirii Cernica.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2