Date companie
 
 
 
 

Pelerinaj la icoana făcătoare de minuni expusă la mânăstirea ”Sfinții Voievozi” din Slobozia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pelerinaj, icoana, minuni, iasi, slobozia, manastirea, facatoare, sfintii, voievozi
 

Pelerinaj la o icoană făcătoare de minuni, la mânăstirea ”Sfinții Voievozi” din Slobozia! Mii de oameni au stat ore în șir la coadă, pentru a se ruga la icoana adusă de la Catedrala Mitropolitană din Iași. Despre obiectul de cult, care este ferecat în aur și argint, se spune că în anul 1854 a lăcrimat timp de 3 luni cu mir. Icoana a fost purtată în procesiune prin oraș, după care a fost instalată în curtea bisericii.  A fost înregistrat și un incident. În îmbulzeală, un bărbat a leșinat și, în cădere, s-a lovit la cap. Omul a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost preluat de un echipaj S.M.U.R.D..

AMBIANȚĂ "Ați căzut? Ce ați pățiti? V-a împins cineva sau ați cazut dumneavoastră?"

La icoana despre care s-a auzit că are puteri vindecătoare au venit oameni din mai multe zone din țară.

VOX "Cale lungă să ajungem aici. Ne e să nu ne strivească aici! N-am fost niciodată la icoana făcătoare de minuni, vreau să ajung să mă facă bine. Sunt bolnavă, mă dor picioarele, mă doare după ceafă. Poate mă fac bine!"

VOX "Am o fată bolnavă. Are inima pe dreapta. Pentru sufletul ei! A ajutat-o Dumnezeu prea bine. A fost în coma 12 zile și după 12 zile a înviat."

VOX "E o boală care m-a lăsat fără picioare acum 20 de ani de zile. Alinarea sufletească, sănătatea familiei mele, sănătatea mea."

Obiectul de cult va rămâne la mânăstirea ”Sfinții Voievozi” până săptămâna viitoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2