Date companie
 
 
 
 

Pensionarii C.F.R. au protestat la sediul Ministerului Transporturilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Februarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, cfr, pensionari
 

Nemulțumiți de înghețarea pensiilor și de reducerea tichetelor de călătorie, zeci de pensionari CFR au protestat în fața Ministerului Transporturilor.

AMBIANTA "Ieși afară, javră ordinară. Marș afară, javră ordinară."

Doamna Maria a lucrat timp de 39 de ani pentru CFR, iar acum, poștașul îi aduce, lunar, puțin peste 900 de lei.

SAVA MARIA, pensionară C.F.R.: "La nivelul anului anului 2007. Mi se pare incorect, după 39 de ani de muncă. Dacă n-am găti și n-am face ceva din nimic, ar fi foarte greu. Este păcat că, întotdeauna, salariile au fost mici, pensiile, acum, sunt la fel, iar acum, ne-au luat și permisele. (...) Este o bătaie de joc."

VOX protestatar:"Eu sunt unul dintre cei care au protestat și în Piața Universității au ridicat corupția la rang de virtute."

Protestatarii sunt nemulțumiți și de reducerea numărului tichetelor de călătorie, de la dousprezece, la trei.

VOX bătrân: "810 lei pensia. Atât am. De unde să mai plătesc și transportul? Aveam și noi douăsprezece drumuri dus-întors. Era foarte bine!"

Protestatarii așteaptă, acum, răspunsul premierului Răzvan Mihai Ungureanu, care le-a promis că va discuta subiectul reducerii tichetelor de călătorie în următoarea ședință de Guvern.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 • Locuitorii din Beiuș, revoltați din cauza desființării unei treceri peste calea ferată ( 8 Februarie 2020 )

  Desființarea unei treceri de pietoni peste calea ferată a stârnit revoltă în Beiuș, județul Bihor! În ciuda vremii nefavorabile, localnicii din cartierul Fabrica de mobilă s-au adunat în locul în care, în urmă cu două luni, a fost...

 • Grevă spontană, în depourile CFR ( 16 Ianuarie 2020 )

  Grevă spontană la depourile CFR! Sindicaliștii au protestat, nemulțumiți de transferul către CFR și pe salarii mai mici. Călătorii din peste 10 județe au fost afectați, 19 trenuri fiind blocate pe șine timp de câteva ore.

 • CFR Călători introduce curse noi și înființează un nou serviciu de rezervare ( 14 Decembrie 2019 )

  30 de trenuri suplimentare și un nou serviciu de rezervare a locurilor, introduse de CFR Călători! Potrivit unui comunicat al de companiei, noul mers al trenurilor 2019-2020 va fi asigurat de un număr mediu de 1.230 de...

 • CFR Cluj, meci caritabil pentru Alexandra ( 5 Septembrie 2019 )

  CFR Cluj se alătură campaniei "Făuritorii de minuni" pentru a o sprijini pe Alexandra, o fetiță de cinci ani care s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi, nici canale auditive, nici pavilioane. Campioana României la fotbal...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2