Date companie
 
 
 
 

Percheziții domiciliare, în comunitatea romă din Strehaia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : descinderi, arestari, stat prejudiciat, palatele romilor
 

Descinderi în forță, la palatele romilor din Strehaia, pentru arestarea a trei persoane suspectate că au prejudiciat statul cu peste 200.000 de lei. După cinci ore de percheziții, doi dintre fugari au fost duși la audieri.

AMBIANTÃ: "Hai cã iar ati început sã faceti gãlãgie aici! Vã rog frumos, dati drumul la colt acolo si lasã gălăgia! .. -Dar de ce? Ce am furat? Pentru ce? -Ia vezi tu de treaba ta! (...)Cautã ce vor ei sã vadã. Ca pe vremea lui Ceausescu. Mai rãu ca pe timpul lui Ceausescu!"

AMBIANTÃ: "La solicitarea colegilor de la Combaterea Criminalității Organizate, am efectuat o serie de perchezitii în orasul Strehaia. Constituire de grup infractional organizat si infractiuni economice."

Suspecții vindeau facturi fictive unor societăți comerciale, care le foloseau pentru a se sustrage de la plata TVA. Polițiștii au mai ridicat de la locuințele suspecților un kilogram de aur și un pistol.

AMBIANtÃ: "-Va fi retinutã vreo persoanã? -Nu. -Câte persoane sunt suspectate? -Douã."

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la 15 ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Descinderi la evazioniști ( 8 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor din Capitală în București și în mai multe județe, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor intracomunitare. Au fost efectuate percheziții în județele Ilfov, Călărași, Mehedinți, Buzău, Dolj, Ialomița și Sibiu.

 • Rețea de trafic de migranți, destructurată ( 13 Mai 2019 )

  Descinderi în Arad și Timișoara, în locuințele membrilor unei rețele europene de trafic de migranți! Polițiștii au percheziționat 14 locuințe din Arad și una din Timișoara, la membrii rețelei. Liderul grupării, un cetățean sirian, a fost ridicat...

 • Arestări în dosarul ”CFR Marfă” ( 5 Mai 2017 )

  Arestări în dosarul CFR Marfă! Fostul director al companiei de stat, Mihuț Crăciun și alți trei foști directori din companie au fost arestați preventiv, în cadrul anchetei privind vânzarea la fier vechi a 2.450 de vagoane, la un preț subevaluat.

 • Descinderi la traficanții de droguri ( 9 Februarie 2017 )

  Percheziții de amploare la traficanți de droguri de mare risc, în județul Suceava. Nouă persoane au fost duse la audieri, în urma descinderilor efectuate de polițiști și procurorii DIICOT în 11 locații din județul Suceava.

 • Descinderi cu scandal la gruparea care distribuia bancnote de euro falsificate, în județul Timiș ( 16 Aprilie 2015 )

  Zeci de percheziții, joi dimineață, în județul Timiș, la persoane suspectate că au distribuit sute de mii de bancnote de 50 de euro falsificate, pe piața din vestul țării. Potrivit Mediafax, surse judiciareau declarat că banii ar fi fost procurați de la o fabrică de bani falși din Oradea. Ramificațiile grupării interlope ajung, însă, până în Italia. Procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Timișoara...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2