Date companie
 
 
 
 

Percheziții în dosarul măștilor neconforme cumpărate de UNIFARM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Februarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, masti, alerta, perchezitii, anticoruptie, unifarm, ionel
 

Cinci percheziții au avut loc în București și Ilfov într-un dosar cu acuzații de înșelăciune, abuz în serviciu și fals în declarații, toate în legătură cu achiziționarea de către compania națională UNIFARM de măști medicale în perioada stării de urgență, anunță Poliția Română. Polițiștii cercetează achiziționarea de către UNIFARM, în perioada martie-aprilie 2020, a 1,2 milioane de măști de protecție de la o societate comercială.

MONICA APOSTOL, reporter „Măștile au fost distribuite în spitale de pe întreg teritoriul României, ulterior fiind retrase din cauza problemelor semnalate de personalul medical. În plus, la nivel european a fost emisă o alertă cu privire la respectivele măști din cauza capacității reduse de filtrare.”

Printre cei care vor fi audiați la Poliție se numără fostul director Unifarm, Adrian Ionel și un reprezentant al companiei care a furnizat măștile. Fostul director UNIFARM, este implicat in alte două dosare penale coordonate de către Direcția Națională Anticorupție, ambele în legătură cu achiziționarea unor produse medicale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2