Date companie
 
 
 
 

Percheziții la suspecți de furturi din locuințe în jud. Dâmbovița

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : descinderi, perchezitii
 

Descinderi în localitatea dâmbovițeană Costești Vale. Peste 150 de polițiști au făcut 25 de percheziții la domiciliile mai multor suspecți de furturi din locuințe. 22 de persoane, bănuite că au dat spargeri în zonă, au fost duse la audieri. Rudele suspecților s-au aratat foarte deranjate de acțiunea oamenilor legii.

AMBIANȚĂ cum trântește poarta: "-De ce a venit poliția, doamnã? -Hai, dom`le, mã lãsați? A venit poliția sã mã vadã pe mine. De asta a venit poliția."

AMBIANȚĂ cu una care țipă: "De câte ori vine Poliția, numai la ei vine. -Toate mașinile astea numai pentru ei? -Dar ce-a furat ei? -Pãi, cu ce se ocupã? -A furat, nu? ... Pãi a fãcut pușcărie patru luni de zile, nu-i așa?"

VOX: "-Nu sunt furate? -Cum sã fie, dom'le, furate? Aratã mutra noastrã de furat?"

VOX: "-E viațã prea amãrâtã și trai prea nenorocit în satul ãsta. Si peste tot. Cã nu avem ce mânca. -Deci poliția de ce e aici? -Dar nu știu! Ne-am trezit și noi. -Dar aveți acolo niște bunuri furate. - Nu ne intereseazã."

VOX: "Acum ultima datã mi-a luat iar cazanul de țuicã din pod. (...) Mi-a luat azotatul, mamã! Mi-a luat cartofii de sãmânțã din beci. -Mi-a luat motor. (...) Mi-a luat pãsãrile, mi-a luat mamaie porcul topit. Tot! Mi-a luat congelatorul plin de carne. Mi-a lãsat o cãpãțânã și două gheare. (...) Mi-a luat de prin lucruri și mãnușile din piele și parfumul.''

VOX: "Ce v-au furat? -20 de curcani. (...) -Aveați mai mulți? -Asta. Tot mi-au luat. Nu mi-au lãsat nimic. Doar fulgii pe bãtãturã."

Anchetatorii nu au stabilit, deocamdată, valoarea totală a prejudiciului. Suspecții din acest caz riscă să fie reținuți pentru următoarele 24 de ore.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pădurari cercetați pentru furt de lemne din pădure ( 28 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor la mai multe adrese din Timiș și Arad într-un dosar de furt de lemn. Perchezițiile au vizat mai mulți pădurari din cadrul Ocolului Silvic Lugoj care au obținut ilegal material lemnos.

 • Descinderi la evazioniști ( 8 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor din Capitală în București și în mai multe județe, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor intracomunitare. Au fost efectuate percheziții în județele Ilfov, Călărași, Mehedinți, Buzău, Dolj, Ialomița și Sibiu.

 • Percheziții la cumpărătorii care au păgubit firmele de vânzări online ( 26 August 2020 )

  Acțiune de amploare a polițiștilor din Alba! Oamenii legii au descins la 17 adrese, la persoane bănuite că ar fi comandat de pe diverse site-uri produse pe care nu le-au achitat. Peste 70 de firme au fost păgubite...

 • Percheziții în patru județe, la persoane bănuite că produceau și comercializau biocide periculoase ( 21 August 2020 )

  Percheziții de amploare, astăzi, în județele Buzău, Gorj, Sibiu și Vrancea, la persoane bănuite că au comercializat ilegal produse toxice, periculoase pentru sănătatea umană și siguranța mediului. Potrivit anchetatorilor...

 • Percheziții de amploare în Capitală și în județul Ilfov ( 19 August 2020 )

  Percheziții de amploare în Capitală și în județul Ilfov! Oamenii legii au facut 12 percheziții la persoane suspectate că produceau și vindeau produse de curățenie, igienă și alcool sanitar contrafăcute.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2