Date companie
 
 
 
 

Percheziții la suspecți de furturi din locuințe în jud. Dâmbovița

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : descinderi, perchezitii
 

Descinderi în localitatea dâmbovițeană Costești Vale. Peste 150 de polițiști au făcut 25 de percheziții la domiciliile mai multor suspecți de furturi din locuințe. 22 de persoane, bănuite că au dat spargeri în zonă, au fost duse la audieri. Rudele suspecților s-au aratat foarte deranjate de acțiunea oamenilor legii.

AMBIANȚĂ cum trântește poarta: "-De ce a venit poliția, doamnã? -Hai, dom`le, mã lãsați? A venit poliția sã mã vadã pe mine. De asta a venit poliția."

AMBIANȚĂ cu una care țipă: "De câte ori vine Poliția, numai la ei vine. -Toate mașinile astea numai pentru ei? -Dar ce-a furat ei? -Pãi, cu ce se ocupã? -A furat, nu? ... Pãi a fãcut pușcărie patru luni de zile, nu-i așa?"

VOX: "-Nu sunt furate? -Cum sã fie, dom'le, furate? Aratã mutra noastrã de furat?"

VOX: "-E viațã prea amãrâtã și trai prea nenorocit în satul ãsta. Si peste tot. Cã nu avem ce mânca. -Deci poliția de ce e aici? -Dar nu știu! Ne-am trezit și noi. -Dar aveți acolo niște bunuri furate. - Nu ne intereseazã."

VOX: "Acum ultima datã mi-a luat iar cazanul de țuicã din pod. (...) Mi-a luat azotatul, mamã! Mi-a luat cartofii de sãmânțã din beci. -Mi-a luat motor. (...) Mi-a luat pãsãrile, mi-a luat mamaie porcul topit. Tot! Mi-a luat congelatorul plin de carne. Mi-a lãsat o cãpãțânã și două gheare. (...) Mi-a luat de prin lucruri și mãnușile din piele și parfumul.''

VOX: "Ce v-au furat? -20 de curcani. (...) -Aveați mai mulți? -Asta. Tot mi-au luat. Nu mi-au lãsat nimic. Doar fulgii pe bãtãturã."

Anchetatorii nu au stabilit, deocamdată, valoarea totală a prejudiciului. Suspecții din acest caz riscă să fie reținuți pentru următoarele 24 de ore.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2