Date companie
 
 
 
 

Percheziții și dosare penale, în cazul suspecților de braconaj din Capitală și din 7 județe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, arme, suspecti, turcia, politisti, bulgaria, braconaj, perchezitii, dosare, munitie, penale, vanat
 

Percheziții de amploare la persoane suspectate de braconaj, în Capitală și în alte șapte județe, printre care Ilfov și Constanța! Oamenii legii au descins la 26 de adrese, unde au găsit și confiscat 22 de arme, dar și muniție, aparatură de fabricare a cartușelor și cantități mari de carne de vânat. Polițiștii din cadrul I.G.P.R. au verificat, totodată, mai multe persoane suspectate că ar fi cumpărat arme din Bulgaria, pe care le-ar fi introdus ilegal pe teritoriul țării noastre.

NICULAE MARINESCU, chestor, D.A.E.S.P., Poliția Română "A fost urmărită identificare unor persoane, despre care noi aveam informații că dețin în mod ilegal arme și muniții, atât din categoria celor letale, cât și din categoria celor neletale."

Armele erau fabricate în Turcia și vândute, apoi, în Bulgaria, de unde ajungeau și în România. Odată aduse în țară, multe dintre ele erau modificate. Potrivit rapoartelor Poliției Române, pe teritoriul țării noastre, au fost introduse peste 120 de arme neletale, în ultimul an.

NICULAE MARINESCU, chestor, D.A.E.S.P., Poliția Română "A fost identificată o persoană, care deținea în mod ilegal animale sălbatice, animale care, din datele pe care le avem, provin din braconaj, din vânătoare ilegală."

În urma perchezițiilor, au fost întocmite dosare penale pe numele a 24 de persoane.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2