Date companie
 
 
 
 

Percheziții și dosare penale, în cazul suspecților de braconaj din Capitală și din 7 județe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, arme, suspecti, turcia, politisti, bulgaria, braconaj, perchezitii, dosare, munitie, penale, vanat
 

Percheziții de amploare la persoane suspectate de braconaj, în Capitală și în alte șapte județe, printre care Ilfov și Constanța! Oamenii legii au descins la 26 de adrese, unde au găsit și confiscat 22 de arme, dar și muniție, aparatură de fabricare a cartușelor și cantități mari de carne de vânat. Polițiștii din cadrul I.G.P.R. au verificat, totodată, mai multe persoane suspectate că ar fi cumpărat arme din Bulgaria, pe care le-ar fi introdus ilegal pe teritoriul țării noastre.

NICULAE MARINESCU, chestor, D.A.E.S.P., Poliția Română "A fost urmărită identificare unor persoane, despre care noi aveam informații că dețin în mod ilegal arme și muniții, atât din categoria celor letale, cât și din categoria celor neletale."

Armele erau fabricate în Turcia și vândute, apoi, în Bulgaria, de unde ajungeau și în România. Odată aduse în țară, multe dintre ele erau modificate. Potrivit rapoartelor Poliției Române, pe teritoriul țării noastre, au fost introduse peste 120 de arme neletale, în ultimul an.

NICULAE MARINESCU, chestor, D.A.E.S.P., Poliția Română "A fost identificată o persoană, care deținea în mod ilegal animale sălbatice, animale care, din datele pe care le avem, provin din braconaj, din vânătoare ilegală."

În urma perchezițiilor, au fost întocmite dosare penale pe numele a 24 de persoane.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Bulgaria, pe lista galbenă ( 28 August 2021 )

  Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost reactualizată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. De duminică, 29 august, Elveția, Lichtenstein și Maldive intră pe lista roșie, iar Bulgaria intră pe lista galbenă, alături de alte țări, între care Serbia, Slovenia, Albania, Japonia și Filipine.

 • Percheziții la firme de videochat, într-un dosar de evaziune fiscală ( 9 Iulie 2021 )

  Percheziții la firme de videochat, în Brașov și Galați. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Galați au descins la 21 de adrese, la persoane bănuite de evaziune fiscală în formă continuată.

 • Monedă aniversară privind relațiile diplomatice între România și Japonia, emisă de B.N.R ( 7 Iulie 2021 )

  100 de ani de relații diplomatice între România și Japonia, marcați de Banca Națională a României, prin lansarea unei monede de argint! Aceasta a fost inclusă în circuitul numismatic al BNR și va avea...

 • Start Show România, duminică, la Național TV ( 26 Iunie 2021 )

  Dacă e duminică, e Start Show România! Echipa de producție a intrat în vacanță, dar asta nu înseamnă că telespectatorii ar putea fi lipsiți de spectacolul de televiziune preferat. Diana Matei și Adrian...

 • România, sub amenințarea unui ciclon ( 18 Iunie 2021 )

  România, sub amenințarea ciclonului de la Marea Neagră! Meteorologii avertizează că, în acest sfârșit de săptămână, țara noastră va fi lovită de ciclonul format în Marea Neagră, fenomen care va genera furturni puternice.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2