Date companie
 
 
 
 

Pericolele din trafic

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 August 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : De ce iau foc masinile
 

Tot mai multe mașini iau foc în trafic, vara, în mers. Incendiile auto se soldează rar cu rănirea pasagerilor sau moartea acestora, pentru că aceștia reușesc să iasă la timp, însă de cele mai multe ori pagubele sunt însemnate. Specialiștii auto ne-au spus care sunt principalele cauze ale izbucnirii flăcărilor, la vehiculele aflate în mers.

prin tel: MARIUS LEONTE, expert auto

"Una dintre problemele destul de grave este modificare sistemelor de instalație electrică, în care pur și simplu se ajustează instalația electrică cu anumite surplusuri de consumatori, becuri suplimentare, subwoofere și toate celelalte. O următoare problemă destul de gravă este îmbătrânirea instalației electrice. Instalația electrică după un anumit timp ajunge pur și simplu la o eficiență foarte mare de uzură, este o problemă destul de gravă pentru a se face un scurtcircuit. Scurtciruit al instalației electrice înseamnă aprinderea ei, care, totodată duce și la pierderea în totalitate a autoturismului și pierderea de vieți. Avem o problemă destul de gravă referitoare la aprinderea mașinilor cum ar fi regenerarea DPF-urilor, după cum știm temperaturile foarte înalte pentru regenerarea DPF-urilor duce la aprinderea lor, datorită faptului că există anumite discrepanțe cum ar fi scurgerile de lichide, ulei, combustibil, în care pur și simplu le ignorăm și ignorând acest fapt, putem pur și simplu să ne pierdem viața."

În funcție de poziția de unde se inițiază incendiul și de materialele combustibile care sunt în mașină, acesta poate să dureze de la zeci de secunde, la câteva minute. Specialiștii auto spun că trebuie să avem tot timpul mașina verificată, pentru a evita incendiile auto.

prin tel: MARIUS LEONTE, expert auto

"Nu ne costă o avere de a merge într-un service, de a verifica aceste aspecte și de a nu ne pune viața în pericol, de aceea recomand tuturor conducătorilor auto înainte de a pleca la drumuri foarte lungi și la temperaturi destul de ridicate care atunci pur și simplu accentuează aceste pericole, de a verifica autoturismul în totalitate și de a remedia defecțiunile ."

Proprietarii ale căror mașini sunt mistuite de flăcări pot fi despăgubiți de asigurator, în baza unei polițe CASCO, însă doar în anumite condiții.


Pericolele din trafic

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2