Date companie
 
 
 
 

Personalul Poliției de Frontieră, suplimentat de sărbători

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Decembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politie, frontiera, sarbatori, suplimentare
 

Măsuri speciale de suplimentare a personalului Poliției de Frontieră, în perioada sărbătorilor de iarnă! Poliția Română se aștepta la o creștere a traficului prin punctele de trecere a frontierei, în perioada sărbătorilor, așa că a fost luată măsura suplimentării personalului poliției de frontieră până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere. Peste 4.000 de polițiști de frontieră își desfășoară zilnic, în această perioadă, activitățile de supraveghere și control la graniță. Potrivit Poliției Române, în funcție de valorile de trafic, în fiecare punct de trecere a frontierei sunt create și fluxuri suplimentare de control, pe sensul de intrare sau ieșire din țară, după caz. Totodată, au fost contactate autoritățile statelor vecine și, în cadrul protocoalelor bilaterale, au fost stabilite măsuri comune, astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare cu operativitate. Din experiența anilor trecuți, s-a stabilit că în apropierea sărbătorilor de Iarnă se înregistrează valori de trafic aproape duble față de o perioadă normală. Cu atât mai mult cu cât se constată, de fiecare dată, o creștere a numărului mijloacelor de transport marfă, ca urmare a intensificării comerțului din perioada de sărbători. Cele mai tranzitate puncte de trecere sunt cele de la frontierele cu Ungaria și Bulgaria. Poliția de Fontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente, pentru a se preîntâmpina apariția supra-aglomerărilor în doar unele dintre acestea. De asemenea, șoferii sunt sfăruiți să consulte timpii de așteptare la vamă în aplicația ”Trafic Online”, ce poate fi accesată pe pagina de internet a Poliției de Frontieră.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Mijloacele de transport, alese de migranți pentru trecerea ilegală a frontierei ( 26 Februarie 2019 )

  Mai puțini migranți la frontierele românești! Autoritățile au constatat anul trecut, comparativ cu 2017, o scădere a fluxului de migranți la frontieră. Astfel, numărul persoanelor depistate la frontiera verde este în scădere cu 52,9%. În schimb există o creștere a numărului de migranți depistați ascunși în mijloace de transport, atât pe sensul de ieșire, cât și pe sensul de intrare în țară, potrivit bilanțului făcut de către Poliția de Frontieră.

 • 23 de irakieni și sirieni au încercat să iasă ilegal din România ( 14 Ianuarie 2019 )

  Migranți clandestini, prinși la graniță! 23 de irakieni și sirieni au fost reținuți, luni, în urma a două controale separate, după ce au încercat să iasă ilegal din România. În primul caz, 10 cetățeni irakieni, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 47 de ani, au fost descoperiți, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, într-un tir condus de un cetățean turc.

 • O femeie din Tg. Jiu, anchetată pentru crimă ( 9 Ianuarie 2019 )

  Caz șocant în Târgu Jiu! O femeie este suspectată că și-a bătut iubitul cu sălbătăcie, l-a omorât, iar mai apoi a incendiat locuința pentru a ascunde urmele. Înainte de incendiu, între cei doi a izbucnit o ceartă cumplită.

 • Distracția continuă la Stâna de Vale! ( 4 Ianuarie 2019 )

  Turiștii prezenți în renumita stațiune din județul Bihor se bucură în continuare de vremea bună și de atracțiile din Parcul Happy Land Adventure. Adulții și copiii au luat cu asalt, încă de la primele ore ale dimineții, pârtiile de schi, săniuș și tubing.

 • 68 de șoferi au depășit limita legală de viteză ( 3 Ianuarie 2019 )

  Muncă intensă a Poliției Rutiere în perioada sărbătorilor de iarnă. În perioada 27 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019 oamenii legii au depistat 68 de șoferi care au depășit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 de kilometri la oră. În 14 cazuri șoferii au fost depistați circulând cu viteze de peste 200 de kilometri la oră. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 22 Mar. 2019

1 EUR = 4.7509 RON
-0.0049
1 USD = 4.1988 RON
0.0230
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2