Date companie
 
 
 
 

Personalul Poliției de Frontieră, suplimentat de sărbători

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Decembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politie, frontiera, sarbatori, suplimentare
 

Măsuri speciale de suplimentare a personalului Poliției de Frontieră, în perioada sărbătorilor de iarnă! Poliția Română se aștepta la o creștere a traficului prin punctele de trecere a frontierei, în perioada sărbătorilor, așa că a fost luată măsura suplimentării personalului poliției de frontieră până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere. Peste 4.000 de polițiști de frontieră își desfășoară zilnic, în această perioadă, activitățile de supraveghere și control la graniță. Potrivit Poliției Române, în funcție de valorile de trafic, în fiecare punct de trecere a frontierei sunt create și fluxuri suplimentare de control, pe sensul de intrare sau ieșire din țară, după caz. Totodată, au fost contactate autoritățile statelor vecine și, în cadrul protocoalelor bilaterale, au fost stabilite măsuri comune, astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare cu operativitate. Din experiența anilor trecuți, s-a stabilit că în apropierea sărbătorilor de Iarnă se înregistrează valori de trafic aproape duble față de o perioadă normală. Cu atât mai mult cu cât se constată, de fiecare dată, o creștere a numărului mijloacelor de transport marfă, ca urmare a intensificării comerțului din perioada de sărbători. Cele mai tranzitate puncte de trecere sunt cele de la frontierele cu Ungaria și Bulgaria. Poliția de Fontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente, pentru a se preîntâmpina apariția supra-aglomerărilor în doar unele dintre acestea. De asemenea, șoferii sunt sfăruiți să consulte timpii de așteptare la vamă în aplicația ”Trafic Online”, ce poate fi accesată pe pagina de internet a Poliției de Frontieră.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Comisia de admitere la Academia de Poliție, sancționată pentru o eroare de corectare ( 24 Ianuarie 2020 )

  O comisie pentru examenul de admitere în Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” a acționat eronat, atunci când a anulat răspunsurile unei tinere pe motiv că a fost depășit spațiul alocat pentru fiecare întrebare.

 • Depresia, de sărbători ( 3 Ianuarie 2020 )

  În mini-vacanța de iarnă depresia se accentuează mai mult în rândul oamenilor! Pentru cele mai multe dintre persoane, Sărbatorile de Iarnă înseamnă petrecerea unor momente plăcute împreuna cu prietenii sau familia.

 • Spectacol de dimensiuni impresionante, în Bucovina ( 29 Decembrie 2019 )

  Obiceiurile de iarnă, transmise din străbuni, rămân un reper al identității naționale. În Bucovina, tradițiile reprezintă în continuare o ancoră pentru toți cei care an de an își amintesc de ceea ce ne unește cu adevărat. Suceava a găzduit un spectacol de dimensiuni impresionante: peste 1.500 de urători din întreg județul i-au bucurat pe localnici și turiști timp de aproape 10 ore. Oamenii au urmărit cu entuziasm parada organizată cu ocazia sărbătorilor, transmisă în direct de colegii noștri de la Favorit TV.

 • Sărbători magice, la Național TV ( 24 Decembrie 2019 )

  Noi detalii privind sărbătorile de poveste, la Național TV! Zeci de artiști renumiți vor cânta pentru dumneavoastră, de Crăciun și de Anul Nou. Muzica ușoară și cea populară, dar și cântecele de petrecere, vor aduce veselia și distracția...

 • Container adus din China, plin cu rulmenți contrafăcuți ( 22 Octombrie 2019 )

  Sute de mii de rulmenți contrafăcuți, confiscați în Portul Constanța Sud Agigea! Lucrătorii vamali au descoperit într-un container sosit din China aproximativ 270.000 de rulmenți susceptibili a fi contrafăcuți, care...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2