Date companie
 
 
 
 

Pertrecere cu lăutari, organizată pentru o femeie care a împlinit 105 ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : petrecere, gorj, femeie, aniversare, lautari, tort, dochia, venerabila
 

Petrecere cu lăutari, în cinstea unei femei din județul Gorj care a împlinit venerabila vârstă de 105 ani! La aniversare au participat rudele sărbătoritei, dar și localnicii din comună. Cadoul a fost unul pe măsura vârstei: 10.000 de lei și multe urări de sănătate și viață lungă! Nu a lipsit un tort imens din care s-au înfruptat cu toții.

AMBIANȚĂ "La mulți ani! Dumnezeu să vă dea noroc!"

Dochia, bătrânica ajunsă la venerabila vârstă de 105 ani, mai are doar un fiu care se apropie de 80 de ani. Soțul ei a trecut la cele veșnice în urmă cu două decenii.

VOX "Mama, în cei 105 ani, nu are nicio zi de internare în spital. Când a mai fost bolnavă a stat pe acasă, a mai luat pastile."
 
Cei care o cunosc pe bătrâna Dochia au numai cuvinte de laudă la adresa ei. Cu ocazia aniversării, apropiații au împărtășit secretul longevității acesteia.

VOX "A fost foarte cumpătată la viața ei. A trăit bine cu soțul, nu s-a enervat, calmă liniștită, mâncare gătită în casă, nu a bârfit să vorbească pe cineva de rău."

Localnicii se mândresc că au mai avut trei persoane longevive, care au trăit mai mult de un secol.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O femeie le-a cerut salvamontiștilor să-i recupereze telefonul căzut într-o râpă ( 29 Ianuarie 2020 )

  Misiune mai puțin obișnuită pentru salvamontiștii din județul Argeș! O femeie a sunat la dispeceratul de urgență al structurii Salvamont și le-a cerut salvatorilor să îi recupereze telefonul pe care îl scăpase în prăpastie...

 • Programe speciale de sărbători, la Național TV ( 23 Decembrie 2019 )

  Celebrarea Nașterii Domnului și trecerea în noul an, sărbătorite la superlativ la Național TV! Artiști cunoscuți și îndrăgiți de public evoluează în programele de Crăciun și de Revelion. Piesele de muzică ușoară, populară și de petrecere...

 • 15 ani de Favorit TV ( 15 Decembrie 2019 )

  Sărbătoare mare, la Favorit TV, care împlinește, astăzi, 15 ani! Și cum poate sărbători altfel, televiziunea cântecelor noastre, decât cu un maraton de muzică autentică românească, dans și voie bună! Sunt 15 ani de când...

 • La ceas aniversar! S-au împlinit 60 de ani de la înființarea secției de Autovehicule Rutiere ( 12 Decembrie 2019 )

  Moment aniversar la Universitatea Politehnică București! Se împlinesc 60 de ani de la înființarea specializării Autovehicule Rutiere. La eveniment au participat peste 150 de foști studenti și dascăli ai acestei prestigioase unități de învățământ. Rând pe rând actuali și foști profesori au vorbit despre importantă înființării acestei facultăți pentru dezvoltarea industriei de construcții de autoturisme din țară noastră.

 • Joia de ieșeală, cu Național FM ( 29 Noiembrie 2019 )

  Joia de ieșeală, party cu Național FM, în Berăria H din capitală! Weekendul a inceput mai devreme pentru ascultătorii Național FM care au răspuns în număr mare apelului făcut de Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, gazdele emisiunii Matinal Efervescent de la Național FM. Invitați să se ocupe de buna dispoziție au fost Kamara de la Trupa Alb Negru, Juke Box cu Bella Santiago, Ralph, Domnul Problemă și Diana Enache.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2