Date companie
 
 
 
 

Pertrecere cu lăutari, organizată pentru o femeie care a împlinit 105 ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : petrecere, gorj, femeie, aniversare, lautari, tort, dochia, venerabila
 

Petrecere cu lăutari, în cinstea unei femei din județul Gorj care a împlinit venerabila vârstă de 105 ani! La aniversare au participat rudele sărbătoritei, dar și localnicii din comună. Cadoul a fost unul pe măsura vârstei: 10.000 de lei și multe urări de sănătate și viață lungă! Nu a lipsit un tort imens din care s-au înfruptat cu toții.

AMBIANȚĂ "La mulți ani! Dumnezeu să vă dea noroc!"

Dochia, bătrânica ajunsă la venerabila vârstă de 105 ani, mai are doar un fiu care se apropie de 80 de ani. Soțul ei a trecut la cele veșnice în urmă cu două decenii.

VOX "Mama, în cei 105 ani, nu are nicio zi de internare în spital. Când a mai fost bolnavă a stat pe acasă, a mai luat pastile."
 
Cei care o cunosc pe bătrâna Dochia au numai cuvinte de laudă la adresa ei. Cu ocazia aniversării, apropiații au împărtășit secretul longevității acesteia.

VOX "A fost foarte cumpătată la viața ei. A trăit bine cu soțul, nu s-a enervat, calmă liniștită, mâncare gătită în casă, nu a bârfit să vorbească pe cineva de rău."

Localnicii se mândresc că au mai avut trei persoane longevive, care au trăit mai mult de un secol.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Oana și Mișu, trei ani de „Matinal Efervescent”, la Național FM ( 16 Aprilie 2021 )

  Aniversare cu surprize, la Național FM! Efervescenții Oana Paraschiv și Mihai Găinușă sărbătoresc, astăzi, 3 ani de matinal. Oana și Mișu sunt cei care vă dau trezirea, în fiecare dimineață, de luni...

 • Postul de televiziune Favorit TV a împlinit 16 ani ( 15 Decembrie 2020 )

  Zi de sărbătoare în familia Centrului Național Media! Postul de televiziune Favorit TV, adresat iubitorilor de muzică populară românească, împlinește, astăzi, 16 ani! Încă de la debut, televiziunea Favorit a fost alături de dumneavoastră cu emisiuni de suflet, artiști de seamă, muzică populară din toate zonele țării și tradiții și obiceiuri românești.

 • Petrecere surpriză, pentru coregraful „Start Show România” ( 23 Septembrie 2020 )

  Zi de sărbătoare, în familia Start Show România! Andrei Pîntea, cunoscut sub numele de Santy, coregraful spectacolului de televiziune produs și difuzat de Național TV în fiecare duminică, de la ora 13:00, a avut parte...

 • Emisiunea „Din viața romilor”, la ceas aniversar ( 10 Iulie 2020 )

  Emisiunea ”Din viața romilor” împlinește 15 ani, dintre care, ultimii șase ani i-a petrecut la Național TV. Prin urmare, ediția de mâine, de la ora 10:00, prezentată de actorii Zita Moldovan si Sorin Sandu, este...

 • Relaxare totală, în Parcul Herăstrău ( 17 Mai 2020 )

  Aglomerație în Parcul Herăstrău din București, în primul weekend de la momentul intrării în starea de alertă. Însă, de respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului nici n-a mai fost vorba.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2