Date companie
 
 
 
 

Peste 10.000 de oameni au ieșit în stradă în Capitală și în marile orașe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Decembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, magistrati
 

Nou val de proteste în Piața Victoriei și în marile orașe ale țării! Aproximativ 10.000 de oameni s-au strâns în fața Guvernului, duminică seară, pentru a protesta împotriva modificării legilor justiției. Traficul rutier a fost închis în Piața Victoriei. Manifestanții au cerut ca politicienii să iasă în stradă și să stea de vorbă cu ei.

AMBIANȚĂ 
VOX : "Dacă ar coborî în piață, da, ar fi cel mai important pas să stea de vorbă cu noi. Nu vrem să ne batem, să ne certăm să stăm de vorbă . Nu suntem pro violențe în niciun caz."

VOX: "Să se gândească că fiecare dintre noi are un sfârșit și o să se tragă linie și o să se vadă fiecare ce a făcut și pentru ce toate astea, doar pentru niște bani, averi."

Printre protestatari se află însă și oameni care nu cunosc întocmai procedura de modificare a legilor Justiției.

VOX: "Ce ar trebui să facem că românia să fie pe drumul cel bun? Păi cred că legile justiției trebuie oprite, pentru că psd nu sunt cei care pot face asta, din punctul meu de vedere. Cine ar trebui să facă justiția? Profesioniștii. Magistrații? Știți că au lucrat și ei. Nu știu să va dau detalii dar din ce am inteles, evident dincolo de asta ce e clar e că nu prezintă încredere. 


Protestatarii au trecut apoi la selfie-uri și poze cu caii jandarmeriei. La protestul din Piața Victoriei a fost și liderului PNL, Ludovic Orban. De altfel, liberalii îndeamnă la alegeri anticipate. Proteste au fost și în marile orașe ale țării. La Cluj-Napoca, aproximativ 3000 de oameni au ieșit în stradă.

VOX: "Pe mine mă nemulțumește ce îi nemulțumește pe toți, corupția care aduce un nivel de trai foarte scăzut și nu mai merge!"

AMBIANȚĂ« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2