Date companie
 
 
 
 

Peste 10.000 de oameni au ieșit în stradă în Capitală și în marile orașe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Decembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, magistrati
 

Nou val de proteste în Piața Victoriei și în marile orașe ale țării! Aproximativ 10.000 de oameni s-au strâns în fața Guvernului, duminică seară, pentru a protesta împotriva modificării legilor justiției. Traficul rutier a fost închis în Piața Victoriei. Manifestanții au cerut ca politicienii să iasă în stradă și să stea de vorbă cu ei.

AMBIANȚĂ 
VOX : "Dacă ar coborî în piață, da, ar fi cel mai important pas să stea de vorbă cu noi. Nu vrem să ne batem, să ne certăm să stăm de vorbă . Nu suntem pro violențe în niciun caz."

VOX: "Să se gândească că fiecare dintre noi are un sfârșit și o să se tragă linie și o să se vadă fiecare ce a făcut și pentru ce toate astea, doar pentru niște bani, averi."

Printre protestatari se află însă și oameni care nu cunosc întocmai procedura de modificare a legilor Justiției.

VOX: "Ce ar trebui să facem că românia să fie pe drumul cel bun? Păi cred că legile justiției trebuie oprite, pentru că psd nu sunt cei care pot face asta, din punctul meu de vedere. Cine ar trebui să facă justiția? Profesioniștii. Magistrații? Știți că au lucrat și ei. Nu știu să va dau detalii dar din ce am inteles, evident dincolo de asta ce e clar e că nu prezintă încredere. 


Protestatarii au trecut apoi la selfie-uri și poze cu caii jandarmeriei. La protestul din Piața Victoriei a fost și liderului PNL, Ludovic Orban. De altfel, liberalii îndeamnă la alegeri anticipate. Proteste au fost și în marile orașe ale țării. La Cluj-Napoca, aproximativ 3000 de oameni au ieșit în stradă.

VOX: "Pe mine mă nemulțumește ce îi nemulțumește pe toți, corupția care aduce un nivel de trai foarte scăzut și nu mai merge!"

AMBIANȚĂ« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 • Bogdan Licu, acuzat de colegi de fals în declarații ( 3 Martie 2020 )

  Bogdan Licu, candidat la funcția de prim-adjunct al procurorului general este acuzat de colegi de fals în declarații, după ce a ascuns apartenența la Masonerie. Asociația Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor...

 • PNL susține eliminarea pensiilor speciale ( 9 Decembrie 2019 )

  Vicepremierul anunță anularea pensiilor speciale! Raluca Turcan a declarat, la finalul ședinței Biroului Executiv al PNL, că liberalii vor susține eliminarea pensiilor speciale, de la această decizie făcând excepție militarii...

 • Audiat în ancheta de la Caracal, procurorul Zăvoianu a fugit de jurnaliști ( 29 August 2019 )

  Prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Caracal, audiat mai bine de cinci ore la Secția specială pentru investigarea infracțiunilor din Justiție! Cătălin Zăvoianu a trebuit să dea explicații despre maniera în care procurorii...

 • Protestele sindicaliștilor din penitenciare, suspendate pentru negocieri cu Guvernul ( 21 Mai 2019 )

  Sindicaliștii din penitenciare suspendă protestele! Sindicatul Național al Lucrătorilor din Penitenciare și Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar au suspendat protestele declanșate în luna mai, după ce au primit o invitație...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2