Date companie
 
 
 
 

Peste 100 de companii participă la târgul de joburi de la Romexpo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : joburi, targ, Romexpo
 

Șanse, pentru tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă! Cele peste 100 de companii, care și-au dat întâlnire la târgul de joburi organizat la Romexpo, au pus la bătaie salarii cuprinse între 300 și 1000 de euro.

VOX "- Cu ce gând ați venit la târg? - Să găsesc un job. În primul rând pentru că am rămas fără și trebuie. În domeniul veterinar. Sper să găsesc, din tot sufletul!!!"

Cele mai multe posturi disponibile au provenit din domeniile: IT, inginerie, vânzări și marketing.

CRISTIAN TĂNASE, reprezentant, companie IT "Suntem o companie de IT, care caută oameni în domeniul jocurilor video. Căutăm de la progamatori, la videogameri, testeri. Avem undeva la 25 de poziții disponibile."

ANDREEA GORGONEA, specialist, Resurse Umane "Să fie foarte motivat, să fie foarte pasionat de ceea ce face. Căutăm istețime și deschidere și o foarte bună pregătire tehnică."

La târg, am întâlnit și companii care nu solicitau studii superioare pentru candidați.

MARIANA SEREA, specialist, Resurse Umane "Domeniul pe care noi suntem specializați este cel al cazinourilor și jocurilor de noroc. Majoritatea locurilor sunt pentru sălile de joc: barman, ospătar, șef de sală, slot attendant. Un nivel minim de studii. Bacalaureatul, obligatoriu!"

Pe parcursul celor două zile de târg, cei interesați au avut posibilitatea de a participa la peste 30 de workshopuri și prezentări de companie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Nou târg de Crăciun, în București ( 28 Noiembrie 2019 )

  S-au deschis porțile Târgului de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Zi de zi, până pe 26 decembrie vor fi programe speciale dedicate Zilei Naționale a României și Crăciunului. Cei mici și cei mari se pot bucura de un patinoar, de bradul de Crăciun, înalt de peste 30 de metri, dar și de produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casuțe ale târgului.

 • Vinuri pentru toate gusturile, la Romexpo ( 23 Noiembrie 2019 )

  Târg de vinuri, la Romexpo! În acest weekend, românii pot degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top din România. Organizatorii au mai pregătit și un bar de mixologie cu spumante, o bibliotecă de spumante, iar pe partea de mâncare găsim preparate românești și franțuzești. Foarte apreciate au fost și deserturile.

 • Multime de viziitatori, la expoziția de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Romexpo ( 6 Octombrie 2019 )

  Mulțime de vizitatori dornici să-și înnoiască garderoba, în acest weekend, la cea mai mare expoziție cu vânzare, de îmbrăcăminte și încălțăminte, organizată în Pavilionul C2 de la Romexpo! Hainele și încălțămintea sunt...

 • Branduri de renume la prețuri mici, la cea mai mare expoziție de îmbrăcăminte și încălțăminte, organizată la ROMEXPO ( 5 Octombrie 2019 )

  Omul are nevoi și în funcție de anotimp, iar una dintre aceste nevoi este aceea de împrospătare a garderobei. Dacă se poate, cu lucruri de calitate, la prețuri accesibile. Cea mai mare expoziție de haine, cu vânzare, organizată...

 • Branduri de renume, la prețuri accesibile ( 2 Octombrie 2019 )

  Toamna a sosit, iar acum este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2