Date companie
 
 
 
 

Peste 100 de companii participă la târgul de joburi de la Romexpo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : joburi, targ, Romexpo
 

Șanse, pentru tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă! Cele peste 100 de companii, care și-au dat întâlnire la târgul de joburi organizat la Romexpo, au pus la bătaie salarii cuprinse între 300 și 1000 de euro.

VOX "- Cu ce gând ați venit la târg? - Să găsesc un job. În primul rând pentru că am rămas fără și trebuie. În domeniul veterinar. Sper să găsesc, din tot sufletul!!!"

Cele mai multe posturi disponibile au provenit din domeniile: IT, inginerie, vânzări și marketing.

CRISTIAN TĂNASE, reprezentant, companie IT "Suntem o companie de IT, care caută oameni în domeniul jocurilor video. Căutăm de la progamatori, la videogameri, testeri. Avem undeva la 25 de poziții disponibile."

ANDREEA GORGONEA, specialist, Resurse Umane "Să fie foarte motivat, să fie foarte pasionat de ceea ce face. Căutăm istețime și deschidere și o foarte bună pregătire tehnică."

La târg, am întâlnit și companii care nu solicitau studii superioare pentru candidați.

MARIANA SEREA, specialist, Resurse Umane "Domeniul pe care noi suntem specializați este cel al cazinourilor și jocurilor de noroc. Majoritatea locurilor sunt pentru sălile de joc: barman, ospătar, șef de sală, slot attendant. Un nivel minim de studii. Bacalaureatul, obligatoriu!"

Pe parcursul celor două zile de târg, cei interesați au avut posibilitatea de a participa la peste 30 de workshopuri și prezentări de companie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2