Date companie
 
 
 
 

Peste 100 de companii participă la târgul de joburi de la Romexpo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : joburi, targ, Romexpo
 

Șanse, pentru tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă! Cele peste 100 de companii, care și-au dat întâlnire la târgul de joburi organizat la Romexpo, au pus la bătaie salarii cuprinse între 300 și 1000 de euro.

VOX "- Cu ce gând ați venit la târg? - Să găsesc un job. În primul rând pentru că am rămas fără și trebuie. În domeniul veterinar. Sper să găsesc, din tot sufletul!!!"

Cele mai multe posturi disponibile au provenit din domeniile: IT, inginerie, vânzări și marketing.

CRISTIAN TĂNASE, reprezentant, companie IT "Suntem o companie de IT, care caută oameni în domeniul jocurilor video. Căutăm de la progamatori, la videogameri, testeri. Avem undeva la 25 de poziții disponibile."

ANDREEA GORGONEA, specialist, Resurse Umane "Să fie foarte motivat, să fie foarte pasionat de ceea ce face. Căutăm istețime și deschidere și o foarte bună pregătire tehnică."

La târg, am întâlnit și companii care nu solicitau studii superioare pentru candidați.

MARIANA SEREA, specialist, Resurse Umane "Domeniul pe care noi suntem specializați este cel al cazinourilor și jocurilor de noroc. Majoritatea locurilor sunt pentru sălile de joc: barman, ospătar, șef de sală, slot attendant. Un nivel minim de studii. Bacalaureatul, obligatoriu!"

Pe parcursul celor două zile de târg, cei interesați au avut posibilitatea de a participa la peste 30 de workshopuri și prezentări de companie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Târg virtual educațional, pentru elevii din București ( 8 Iunie 2020 )

  Cel mai mare târg virtual educațional a început, astăzi, pentru toți elevii bucureșteni! Platforma, care poate fi accesată pe site-ul toe.hubproedus.ro, le prezintă elevilor de gimnaziu ofertele educaționale ale liceelor.

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 • Nou târg de Crăciun, în București ( 28 Noiembrie 2019 )

  S-au deschis porțile Târgului de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Zi de zi, până pe 26 decembrie vor fi programe speciale dedicate Zilei Naționale a României și Crăciunului. Cei mici și cei mari se pot bucura de un patinoar, de bradul de Crăciun, înalt de peste 30 de metri, dar și de produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casuțe ale târgului.

 • Vinuri pentru toate gusturile, la Romexpo ( 23 Noiembrie 2019 )

  Târg de vinuri, la Romexpo! În acest weekend, românii pot degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top din România. Organizatorii au mai pregătit și un bar de mixologie cu spumante, o bibliotecă de spumante, iar pe partea de mâncare găsim preparate românești și franțuzești. Foarte apreciate au fost și deserturile.

 • Multime de viziitatori, la expoziția de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Romexpo ( 6 Octombrie 2019 )

  Mulțime de vizitatori dornici să-și înnoiască garderoba, în acest weekend, la cea mai mare expoziție cu vânzare, de îmbrăcăminte și încălțăminte, organizată în Pavilionul C2 de la Romexpo! Hainele și încălțămintea sunt...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2