Date companie
 
 
 
 

Peste 12.000 de persoane la mitingul de la Târgoviște. Ce au strigat protestatarii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Februarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : psd, miting
 

Aproximativ 12.000 de persoane au protestat, în această dimineață, la Târgoviște pentru a-și arăta susținerea față de Guvernul Grindeanu. Mitingul proguvernamental a fost organizat de PSD Dâmbovița și a durat două ore și jumătate. Organizatorii au obținut autorizație pentru desfășurarea manifestației. Au participat membri și simpatizanți ai PSD, dar și ministrul delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb. Ei au venit din majoritatea localităților județului, dar și din județele învecinate. 

AMBIANTA 

După ce au ascultat, timp de aproape o oră, discursurile cu mesaje mobilizatoare susținute de lideri ai PSD și de primari dâmbovițeni, pe scena amenajată în Piața Revoluției, participanții la manifestația de la Târgoviște au plecat încolonați pe principalele artere rutiere din oraș. 

AMBIANTA 

Mitingul s-a desfășurat fără incidente, iar în timpul manifestației, oamenii au afișat pancarte cu mesajele: "Susține Guvernul", "Noi votam, nu rezistam", "Ghinion, am iesit si noi", "mediator, nu meditator". 

AMBIANTA 

Evenimentul de la Târgoviște este al doilea organizat pentru susținerea Guvernului PSD. Sâmbăta trecută, o manifestație similară, la care au participat aproximativ 6.000 de persoane, a avut loc la Pitești, în județul Argeș.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2