Date companie
 
 
 
 

Peste 120 de mii de turiști s-au distrat la mare în acest weeked

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : litoral, plaja, aglomeratie
 

Week-end fierbinte pe litoralul românesc! Peste 120 de mii de turiști au fost în aceste zile la mare. Ei s-au bucurat de vremea frumoasă și de plajă, în timpul zilei, iar seara au luat cu asalt cluburile. 

VOX: "E frumos, e ok, ești în țara ta." 

VOX: "Acum am ajuns, plecăm mâine seara." 

VOX: "Marfă, normal, nu? De unde sunteți? Brașov. Când ați venit? Ieri." 

VOX: "Te-ai lăsat pradă mării, e cel mai bine aici la mal, (...) nu, nu, nu am petrecut azi noapte peste măsură. (...) Foarte frumos, anul ăsta chiar e perfect." 

VOX: "Ne simțim foarte bine. Am văzut că v-ați împachetat. Da, este bine pentru reumatism. Ați prins vreme bună. Foarte bună, foarte bună." 

Seara o parte dintre ei au preferat cluburile, iar alții au participat la Liberty Parade, cea mai mare petrecere desfăsurată în sudul litoralului. 

AMBIANȚĂ (artificii) 

VOX: "Super, super tare trebuie să vin și cu familia aici, nebunie curată, toată lumea trebuie să vina aici, superb, fără cuvinte." 

VOX: " Super tare, e prima dată și îmi place mult să mă distrez, nu dorm în noaptea asta, stau până dimineața și mă duc acasă și dorm." 

Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance de stradă, cu o tradiție de peste 10 ani. 

AMBIANȚĂ: " Perfect, (...) piesa asta o cânt în drum spre mare." 

VOX: "Cum e petrecerea? E maximă, e super, foarte faină. E prima dată? A mea e a șasea oară, dar ori e distracție ori nu mai e. Până la ce oră? Până dimineață că așa e frumos." 

VOX: " -De cât timp ești la mare? -De ieri. -Și? Vreme bună, totul perfect. (...) Vii în fiecare an? -E prima dată anul ăsta când vin." 

VOX:" -Suntem din Belgia. -Vă distrați aici?- Da, iubim acest loc. -Este pentru prima dată? -Eu sunt pentru a doua oară, dar ei sunt pentru prima dată."

De asemenea, turiștii au ales și plimbările pe mare cu vaporașele, hidrobicicletele, și skijetul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alb Negru, Mattyas, Tavi Clonda și Pepe, pe scena Național FM ( 31 August 2019 )

  Distracție pe cinste la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, dar și Ștefan Stan au umplut scena cu energia lor.

 • Ștefan Stan, Nico și Adrian Enache, pe scenă, în această seară ( 30 August 2019 )

  Zi de sărbătoare pe malul mării! Mihai Alexandru Găinușă, realizatorul Matinalului Efervescent de la Național FM, și-a serbat, astăzi, onomastica, alături de colega sa, Oana Paraschiv, de invitați de seamă, dar și de turiștii prezenți pe plaja din Mamaia. Surprizele s-au ținut lanț în această zi specială, pentru echipa radioului Național FM. Alexandru, un tânăr angajat al unei firme de panificație, nu a încetat să lucreze nici astăzi, de ziua lui, și a venit să le aducă matinalilor un cadou delicios.

 • Național FM continuă matinalul efervescent, la Mamaia ( 29 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studioul pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11, Oana...

 • Național FM, cu ”Matinal Efervescent” pe litoral ( 27 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studiourile pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11...

 • Național FM, pe litoral ( 26 August 2019 )

  Matinal Efervescent pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studiourile pe plaja din Mamaia, alături de turiști.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2