Date companie
 
 
 
 

Peste 120 de mii de turiști s-au distrat la mare în acest weeked

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : litoral, plaja, aglomeratie
 

Week-end fierbinte pe litoralul românesc! Peste 120 de mii de turiști au fost în aceste zile la mare. Ei s-au bucurat de vremea frumoasă și de plajă, în timpul zilei, iar seara au luat cu asalt cluburile. 

VOX: "E frumos, e ok, ești în țara ta." 

VOX: "Acum am ajuns, plecăm mâine seara." 

VOX: "Marfă, normal, nu? De unde sunteți? Brașov. Când ați venit? Ieri." 

VOX: "Te-ai lăsat pradă mării, e cel mai bine aici la mal, (...) nu, nu, nu am petrecut azi noapte peste măsură. (...) Foarte frumos, anul ăsta chiar e perfect." 

VOX: "Ne simțim foarte bine. Am văzut că v-ați împachetat. Da, este bine pentru reumatism. Ați prins vreme bună. Foarte bună, foarte bună." 

Seara o parte dintre ei au preferat cluburile, iar alții au participat la Liberty Parade, cea mai mare petrecere desfăsurată în sudul litoralului. 

AMBIANȚĂ (artificii) 

VOX: "Super, super tare trebuie să vin și cu familia aici, nebunie curată, toată lumea trebuie să vina aici, superb, fără cuvinte." 

VOX: " Super tare, e prima dată și îmi place mult să mă distrez, nu dorm în noaptea asta, stau până dimineața și mă duc acasă și dorm." 

Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance de stradă, cu o tradiție de peste 10 ani. 

AMBIANȚĂ: " Perfect, (...) piesa asta o cânt în drum spre mare." 

VOX: "Cum e petrecerea? E maximă, e super, foarte faină. E prima dată? A mea e a șasea oară, dar ori e distracție ori nu mai e. Până la ce oră? Până dimineață că așa e frumos." 

VOX: " -De cât timp ești la mare? -De ieri. -Și? Vreme bună, totul perfect. (...) Vii în fiecare an? -E prima dată anul ăsta când vin." 

VOX:" -Suntem din Belgia. -Vă distrați aici?- Da, iubim acest loc. -Este pentru prima dată? -Eu sunt pentru a doua oară, dar ei sunt pentru prima dată."

De asemenea, turiștii au ales și plimbările pe mare cu vaporașele, hidrobicicletele, și skijetul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Agențiile de turism au pregătit oferte atractive, pentru sezonul estival ( 12 Mai 2021 )

  Oferte turistice atractive, pentru sezonul estival! Posibilele relaxări ale restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus le dau speranțe românilor care vor să călătorească vara aceasta. Agențiile de turism...

 • Haos, la Centrul de vaccinare de la Romexpo ( 29 Martie 2021 )

  Aglomerație și îmbulzeală la Centrul de vaccinare anticoronavirus de la Romexpo, din Capitală, cel mai mare din România! Și asta din cauză că dozele de vaccin au întârziat. În această dimineață, sute de persoane...

 • Invazie de alge marine, pe litoralul românesc ( 9 August 2020 )

  Invazie masivă de alge, pe litoralul românesc! Reprezentanții Administrației Bazinale a Apelor Dobrogea Litoral au transmis un mesaj public, în care precizează că utilajele strâng, în fiecare noapte, cantități uriașe...

 • Efervescență gastronomică, la matinalul difuzat de Național FM ( 4 August 2020 )

  A doua zi de Matinal Efervescent pe plaja Havana din Mamaia, de data asta cu informații și recomandări practice din gastronomie, oferite de invitatul emisiunii, celebrul bucătar Antonio Passarelli. Efervescenții Oana...

 • Matinalii efervescenți de la Național FM s-au mutat la mare ( 3 August 2020 )

  Distracția s-a mutat la mare! Matinalii Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au plecat din copacul de la Opera Comică pentru Copii, direct în centrul stațiunii Mamaia, pe plaja Havana. Paul Surugiu-Fuego...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2