Date companie
 
 
 
 

Peste 124.000 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copii, clasa, inscrieri, pregatitoare
 

Înscrierile copiilor pentru clasa pregătitoare continuă. Până miercuri seara, în întreaga țară au fost înregistrate aproximativ 124 mii de înscrieri. Potrivit Ministerului Educației, cele mai multe cereri au fost în București - 12.000, iar cele mai puține, în județul Caraș-Severin - 1.100. Părinții sau tutorii legali își mai pot înscrie copiii în învățământul primar pentru anul școlar 2014 - 2015, până la 14 martie.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter ”Părinții pot completa cererea-tip atât online, cât și la unitatea de învățământ. Candidații înmatriculați, numărul locurilor rămase libere și lista copiilor neînscriși după prima etapă vor fi afișate în perioada 21-22 martie, atât la școli cât și pe site-urile inspectoratelor școlare.”

A doua etapă de înscriere va avea loc în perioada 25 martie - 4 aprilie, iar pe 11 aprilie vor fi afișate rezultatele finale. În perioada 14-18 aprilie, inspectoratele școlare vor soluționa toate cazurile nerezolvate după finalizarea celei de-a doua etape de înscriere. În paralel cu înscrierile în cașsa pregătitoare se desfășoară și înscrierea copiilor pentru clasa I, în unitățile școlare din circumscripția de care aparțin aceștia. Înscrierea se face direct la sediul unităților de învățământ, între orele 08.00 - 20.00 de luni până vineri și între orele 08.00 - 13.00 sâmbăta.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2