Date companie
 
 
 
 

Peste 160 de șoferi, sancționați de polițiștii de la Rutieră, într-o razie pe DN7

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : razie, politisti, sanctiuni, viteza, rutiera, soferi, accidente, actiune, dn7
 

Acțiune de control a polițiștilor de la Rutieră, pe Drumul Național 7! Oamenii legii au amplasat între București și Găești, pe o distanță de 60 de kilometri, nu mai puțin de 10 aparate radar. Măsura a fost luată din cauza traficului lejer din ultimele două zile, care i-a făcut pe mulți șoferi să transforme drumurile publice în adevărate circuite de raliu. Unul dintre ei a fost prins de radar în timp ce gonea cu 105 kilometri la oră, în localitatea Buftea, deși limita de viteză este de 40 kilometri la oră.

AMBIANȚĂ "106 km/h! Două puncte amendă, două penalizare."

Sancțiunile curgeau, pe măsură ce șoferii vitezomani cădeau în plasa radarelor în cascadă.

VOX "- Aveați peste 110 kilometri. - Cum peste? E posibil, ce să fac!"

AMBIANȚĂ "Se întocmește un proces verbal pe numele dumneavoastră, cu privire la viteză și cu privire că nu aveți documente la dumneavostră."

Oamenii legii au amplasat radarele în zone în care se produc frecvent accidente. De altfel, acțiunea a fost programată ca urmare a numărului mare de evenimente rutiere care se produc, în fiecare an, în perioada minivacanței de 1 Mai.

GEORGE GRIGORE, comisar șef, Direcția Rutieră, I.G.P.R. "Ieri au fost înregistrate nouă accidente cu 3 persoane decedate și 7 rănite grav. Anul trecut, au fost înregistrate 38 de accidente cu 9 morți și 35 de răniți grav!"

În numai trei ore, polițiștii au dat peste 160 de sancțiuni și au ridicat permisele a șapte șoferi care au depășit viteza regulamentară cu peste 50 de kilometri la oră.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2