Date companie
 
 
 
 

Peste 200 de șoferi profesioniști, suspectați cã au condus fãrã avize medicale valabile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : firme, transport, control, bucuresti, Ilfov, soferi, documente, false, medicale, IGPR, avize, doctor, stampile, profesionisti
 

Control de amploare, la toate firmele de transport din București și județul Ilfov! Asta, dupã ce Poliția a descoperit peste 200 de șoferi profesioniști de transport marfã și persoane, cu avize medicale false. Oamenii legii au organizat mai multe descinderi, la cei vizați că ar fi falsificat documentele necesare angajãrii șoferilor.

AMBIANȚĂ "Ați falsificat documente medicale? Vã dați seama cât de grav este? Puneați viața oamenilor în pericol!"

Potrivit reprezentantilor I.G.P.R., șoferii profesioniști aveau avizul medical ștampilat de un doctor care nu există.

SORIN MARINESCU, inspector, Poliția Transporturi București "Secția regionalã de Poliție Transporturi București a fost sesizatã de spital, despre faptul cã mai multe persoane s-au prezentat, pentru a li se emite niște fișe medicale și sã fie avizate din punct de vedere al medicinei muncii. Domnii medici au sesizat cã aceste fișe erau false, majoritatea prezentând parafe medicale ale unor medici care nu existã!"

prin telefon: AUGUSTIN HAGIU, consultant transporturi "Incapacitatea sistemului de a apela la metode funcționale, pentru a stârpi astfel de fenomene, care genereazã ulterior pericol pe șosele! Probabil, acele 4 firme erau pe o listã! Probabil nu-și achitaserã taxele. Tot acest sistem corupt, din cauza cãruia mor oameni pe șosele, e un sistem care nu poate fi deranjat. El produce bani, pentru oameni din instituțiile statului!"

Cei care folosesc mijloacele de transport în comun, vorbesc de lipsã de responsabilitate, din partea șoferilor.

VOX "Se grãbesc, stau, nu se uitã la mașini în fațã! Au vitezã. Odatã, am venit de la lucru, și, din fațã, m-am dus în spate cu capu`. Era sã cad! Conduc periculos!"

VOX "- Nu sunt responsabili? - Nu toți! Sunt care respectã regulile, care merg mai încet, dar sunt care merg cu 60,70, 80!"

În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat peste 40 de stampile si parafe medicale false, un dispozitiv de imprimare timbru sec și circa 400 de avize medicale și fise de consultație false. Autoritatile au anuntat ca, in urmatoarele 30 de zile, vor face verificari la toate companiile de transport.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Condiții deplorabile, descoperite de comisarii A.N.P.C. în gări și trenuri de călători ( 18 Februarie 2020 )

  Concluzii alarmante, după controalele efectuate de comisarii de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor în gările din țară.

 • Liviu Dragnea, tot după gratii ( 18 Februarie 2020 )

  Nu se întrevede nicio portiță de scăpare din închisoare, în cazul lui Liviu Dragnea. Instanța Tribunalului București a decis, astăzi, ca a patra cerere de eliberare din închisoare a fostului lider PSD să fie trimisă la Inalta...

 • Ceartă pe garduri ( 11 Februarie 2020 )

  Gardurile care delimitează linia tramvaielor de banda de circulație a mașinilor, în București, motiv de ceartă între premierul desemnat Ludovic Orban și primarul general al Capitalei! 

 • Cazuri de toxiinfecție alimentară, după o petrecere de botez ( 9 Februarie 2020 )

  De la petrecerea de botez, la spital! 11 persoane, printre care un copil, au făcut toxiinfecție alimentară, după ce au consumat din preparatele servite la un botez organizat într-un local din Feldioara, județul Brașov.

 • Ochelari de vedere gratuiți, pentru copiii din București ( 9 Februarie 2020 )

  Primarul Capitalei, Gabriela Firea, promite subvenții pentru copiii din București care au nevoie de ochelari. Edilul a anunța că, "în ciuda dificultăților financiare", va aloca peste 2 milioane de lei noului program de gratuități...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2