Date companie
 
 
 
 

Peste 30.000 de dascăli au susținut examenul de titularizare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : emotii, examen, titularizare, profesori, rezultate, dascali
 

Emoții în rândul dascălilor! Peste 30.000 de cadre didactice, din întreaga țară, au susținut examenul de titularizare, iar concurența a fost acerbă. În județul Cluj, circa 1.300 de profesori au concurat pentru cele 98 de posturi titularizabile. La Religie Ortodoxă, pentru singurul post de titular, s-au întrecut 51 de candidați.

VOX "Nu vreau sã mã laud, nu vreau sã par nici din ãla cu capul în pãmânt! Am scris câteva pagini! A fost cea mai mare concurențã, 51 pe post. Da, mã bucur cã ai mei colegi, din Teologie, s-au interesat sã devinã profesori!"

Examenul nu a fost lipsit de incidente. Cei care au dat concurs la Educație Fizicã au fost nevoiți sã refacã lucrãrile, din cauza unor nereguli.

VOX "- La început, ni s-a comunicat să scriem specializarea "educație fizică și sport" și, la jumãtatea lucrãrii, a venit și ne-a spus doar "educație fizică". - Și ați refăcut lucrarea? - Am refăcut, da' eram cam la jumătatea lucrării. S-ar putea să fi fost o neregulă și între comisia de aici si profesorii supraveghetori!"

Emoții au fost și în Gorj, unde 20 de candidați s-au bătut pe un sigur loc. Mulți dintre ei au recunoscut, însă, cã au venit doar ca sã-și testeze norocul.

VOX "- Ai venit la titularizare! - Da? - Ai învãțat mult? - Cât sã iau! - Pentru ce materie dai? - Educație fizicã și sport!"

VOX "- Pregãtit? - Aaa, fãrã emoție! Oricum, sunt puține locuri. Trei locuri! - La ce vrei, tu, sã dai? - Educație fizicã și sport! E prima datã, sunt debutant, mai mult am venit sã vãd cum este examenul. Nu sunt pregãtit sutã la sutã, dacã se întîmplã sã iau, se întâmplã!"

În Timiș, peste 1.200 de candidați s-au luptat, pentru cele 140 de posturi de titular disponibile în județ.

VOX "- Foarte bine am știut. - La ce ai dat? - La învãțãtori. - Speri un post de titular? - Nu sper post de titular. De suplinire. Vedem rezultatele!"

VOX "- A fost bine! - Pentru ce ai dat? - Învãțãtori. - Un post de titular? - Deocamdată, nu se știe, pentru cã suntem foarte mulți și sunt foarte puține locuri!"

Rezultatele vor fi afișate pe data de 5 august, iar contenstațiile pot fi depuse tot în aceași zi, dar și pe 6 august. În 7 august se vor soluționa contestațiile, iar rezultatele finale vor fi afișate o zi mai târziu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Rezultatele la Bacalaureat 2021 înainte de contestații, afișate ( 5 Iulie 2021 )

  Rezultatele sesiunii de vară a examenului de bacalaureat au fost afișate. Ministerul Educației a publicat rezultatele sub protecția codului pentru fiecare absolvent, atât pe site edu.ro, cât și în centrele de examen.

 • Întrunirea noului parlament, în cel mult 20 de zile ( 7 Decembrie 2020 )

  Parlamentul nou-ales se întrunește după comunicarea rezultatelor finale ale alegerilor la convocarea președintelui României, în cel mult 20 de zile de la alegeri, potrivit Constituției României. Camera Deputaților...

 • Nicușor Dan și-a proclamat victoria, chiar după închiderea scrutinului ( 28 Septembrie 2020 )

  Rezultatele parțiale după numărarea voturilor de la scrutinul pentru alegerile locale confirmă victoria candidatului susținut de PNL și USR-PLUS, Nicușor Dan, în cursa pentru Primăria Capitalei. Aseară, după...

 • Mesajul președintelui, la început de an școlar ( 14 Septembrie 2020 )

  „Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți super-eroi” le-a transmis președintele Klaua Iohannis, în această dimineață, elevilor. Seful statului le-a spus școlalilor că are încredere în ei.

 • Rezultate finale, la bacalaureatul de toamnă ( 5 Septembrie 2020 )

  Rezultate mult mai bune, în sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat! Potrivit rezultatelor finale, după rezolvarea contestațiilor. Aproape 11.750 absolvenți de liceu au promovat examenul de bacalaureat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2