Date companie
 
 
 
 

Peste 300 de angajați ai rafinăriei Petromidia au protestat la Năvodari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, negocieri, Petromidia
 

Nemulțumiți de faptul că directorii societății nu respectă contractul colectiv de muncă, peste 300 de angajați ai Rafinăriei Petromidia, din Năvodari, au declanșat un protest spontan. Oamenii spun că, anul acesta, nu li s-a acordat niciun fel de primă, mulți dintre angajați au fost concediați, iar negocierile pentru anul viitor au eșuat.

AMBIANȚĂ: "Hoții, hoții, hoții!"

MARIN ARTENE, lider sindical, Petromidia: "Liderii noștri au mers la București. De trei săptãmâni, merg marțea și joia și niciun rezultat, până acum. (...) Noi, anul trecut, am cedat prima de vacanță. "

VOX: "Am fost și am tremurat degeaba. –De ce? –Aceeași situație. Nu se schimbă și nu se va schimba nimic. (...) Suntem în criză. –Asta vi s-a zis? –Da! (....) Noi suntem mai în criză, dar cine ne crede?!"

Abia după două ore de protest, directorul a acceptat să iasă din instituție, însă doar pentru a le spune oamenilor că negocierile se poartă la București.

AMBIANȚĂ (discutie între director și sindicaliști): "Hai să discutăm să ne înțelegem. (...) Noi vrem să negociem contractul colectiv de muncă. Nu suntem degeaba aici. - Negocierea are loc la București. Sunt reprezentanții voștri acolo. – Sunt de 2-3 săptămâni și noi suntem ca proștii la muncã!"

AMBIANȚĂ: "Hoți și mincinosi, hoți și mincinoși...!

Sindicaliștii spun că vor aștepta până pe 28 decembrie, dată la care va avea loc o o nouă rundă de negocieri. În cazul în care doleanțele lor nu vor fi satisfăcute, vor continua protestele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 400 de perechi de încălțăminte depuse în față la MAI ( 3 August 2019 )

  Protest inedit inițiat de PNL în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne. Manifestația a început la 11:05, ora la care a sunat pentru prima oară Alexandra Măceșanu la 112 și i s-a spus că va fi salvată, însă nu a fost așa.

 • Federația ”Solidaritatea Sanitară” amenință cu proteste ( 2 Iulie 2019 )

  După actori, și cadrele medicale anunță că vor ieși în stradă! Federația ”Solidaritatea Sanitară”, care reunește majoritatea sindicatelor din domeniul Sănătății, a decis declanșarea unui program de acțiuni de protest, în semn de...

 • Sute de taximetriști s-au strâns în Piața Constituției ( 18 Iunie 2019 )

  O altă zi, un nou protest! Sute de taximetriști s-au strâns în Piața Constituției din București, a protesta din nou. Ei sunt nemulțumiți de proiectul de lege care vizează ridesharing-ul, care, potrivit lor, reprezintă o formă de concurență neloială.

 • Protest în Parcul Circului ( 11 Mai 2019 )

  Protest în Parcul Circului! Peste 200 de oameni au protestat pașnic, sâmbătă, în Parcul Circului din Capitală pentru a atrage atenția asupra stării în care se află lacul din interiorul acestuia și a pericolului la care este expusă flora și fauna din pricina nivelului tot mai scăzut al apei.

 • Revoltă în Sectorul 3, din cauza distrugerii Parcului ”Constantin Brâncuși” ( 21 Aprilie 2019 )

  Revoltă în Sectorul 3 din București! Locuitorii protestează față de distrugerea Parcului ”Constantin Brâncuși”. Retrocedat în urmă cu mai bine de 10 ani, proprietarii au trecut, acum la acțiune. Bucureștenii din zonă spun că...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2