Date companie
 
 
 
 

Peste 300 de angajați ai rafinăriei Petromidia au protestat la Năvodari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, negocieri, Petromidia
 

Nemulțumiți de faptul că directorii societății nu respectă contractul colectiv de muncă, peste 300 de angajați ai Rafinăriei Petromidia, din Năvodari, au declanșat un protest spontan. Oamenii spun că, anul acesta, nu li s-a acordat niciun fel de primă, mulți dintre angajați au fost concediați, iar negocierile pentru anul viitor au eșuat.

AMBIANȚĂ: "Hoții, hoții, hoții!"

MARIN ARTENE, lider sindical, Petromidia: "Liderii noștri au mers la București. De trei săptãmâni, merg marțea și joia și niciun rezultat, până acum. (...) Noi, anul trecut, am cedat prima de vacanță. "

VOX: "Am fost și am tremurat degeaba. –De ce? –Aceeași situație. Nu se schimbă și nu se va schimba nimic. (...) Suntem în criză. –Asta vi s-a zis? –Da! (....) Noi suntem mai în criză, dar cine ne crede?!"

Abia după două ore de protest, directorul a acceptat să iasă din instituție, însă doar pentru a le spune oamenilor că negocierile se poartă la București.

AMBIANȚĂ (discutie între director și sindicaliști): "Hai să discutăm să ne înțelegem. (...) Noi vrem să negociem contractul colectiv de muncă. Nu suntem degeaba aici. - Negocierea are loc la București. Sunt reprezentanții voștri acolo. – Sunt de 2-3 săptămâni și noi suntem ca proștii la muncã!"

AMBIANȚĂ: "Hoți și mincinosi, hoți și mincinoși...!

Sindicaliștii spun că vor aștepta până pe 28 decembrie, dată la care va avea loc o o nouă rundă de negocieri. În cazul în care doleanțele lor nu vor fi satisfăcute, vor continua protestele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2