Date companie
 
 
 
 

Peste 40.000 de oameni au protestat în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, colectiv
 

Încă o noapte de proteste în Capitală! Peste 40 de mii de oameni au ieșit din nou în stradă după demisia Guvernului! Manifestanții s-au adunat în Piața Universității,apoi o parte dintre ei au plecat în mars spre Palatul Parlamentului, unde au cerut demisia aleșilor.

AMBIANTA: "Nu plecăm acasă, hoții nu ne lasă! Nu plecăm, nu plecăm! DEMISIA!"

VOX: "Degeaba cade tot guvernul dacă cei care vin în loc sunt din aceelași aluat. Acum vrem să completăm masurile de ieri cu unele contructive. Adica cerem un guvern care să nu fie la fel de corupt ca cel vechi. Acelasi lucru vrem și la nivelul local, oameni noi, figuri noi, partide noi."

AMBIANȚĂ (îN DRUM SPRE PARLAMENT)

AMBIANȚĂ: "În această instuție își desfășoară activitea călaii acestei națiuni. Hoții care ne-au distrus via`a de 25 de ani, HUIDUILEI rusine sa va fie!"

VOX: "Din cauza legilor care se dau aici, din acest motiv este aceasta mizerie in tara toti parlamentarii sunt la fel."

AMBIANTA: "Va rugam sa ne scuzat nu producem cat furati!"

Protestatarii s-au întors din nou în Piața Universitații și au scandat la unison numele clubului unde a avut loc tragedia.

AMBIANȚĂ: "Colectiv."

Aici au avut loc și incidente. O persoană a fost luata cu ambulanta, după ce i s-a făcut rău, iar un bărbat a fost rănit de o dronă scapată de sub control.

VOX: "Stateam aici si dintr-o data a cazut drona, in capul meu eu am cazut jos, m-a dus la salvare si m-a pansat un pic."

Protestele din Capitală s-au încheiat la Clubul Colectiv, unde oamenii au ținut un moment de reculegere și au spus o rugăciune pentru sufletele celor morți.

AMBIANȚĂ: "Si ne iarta noua greselile noastre precum si noi iertam gresitilor nostri si nu ne duce pe noi in ispita si ne izbaveste de cel rau. Amin. Colectiv Colectiv.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 • Tratamentele victimelor de la Colectiv, asigurate de stat ( 4 Februarie 2020 )

  Statul român ar putea plăti tratamentele victimelor incendiului de la Colectiv pe durata întregii vieți a acestora, atât în țară cât și în străinătate. Plenul Senatului a aprobat propunerea legislativă referitoare la acordarea...

 • Colectiv: Pedepse grele pentru patroni și funcționari ( 16 Decembrie 2019 )

  4 ani mai târziu au venit condamnările în cazul Colectiv, în urma căruia 64 de tineri și-au pierdut viața. Sentințe grele pentru patronii clublui dar și pentru administratora firmei de artificii sau pentru pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București care au verificat localul, fără a lua măsurile legale în privința respectării normelor de securitate la incendiu.

 • Noi imagini de la tragedia din Clubul ”Colectiv” ( 24 Octombrie 2019 )

   Imagini șocante de la tragedia din clubul Colectiv, ținute ascunse patru ani, au ieșit la iveală! Scenele care surprind primele minute ale intervenției echipelor Inspectoratului pentu Situații de Urgență au fost filmate...

 • Reacția autorităților, în urma apariției noilor imagini de la ”Colectiv” ( 24 Octombrie 2019 )

  Nu au fost identificate indicii care să dovedească încălcări ale procedurii de intervenție la tragedia din Clubul Colectiv. Asta a declarat colonelul Cristian Radu, prim-adjunct al inspectorului general al IGSU, după apariția...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2