Date companie
 
 
 
 

Petre Roman a fost huiduit de protestatari, in Piata Universitatii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : piata, huiduit, ninsoare, protestatari, roman, universitatii, petre
 

Ninsoarea puternică, viscolul si temperaturile scăzute i-au tinut pe români departe de Piata Universitatii. In cea de-a 13-a zi de proteste, doar 50 de oameni s-au incumetat sa vina in centrul Capitalei sa scandeze impotriva guvernului si a presedintelui. Printre ei, si Petre Roman, care a fost huiduit si imbrancit de unii manifestanți. Fostul premier a fost ajutat de un grup de jandarmi sa iasa din grupul nemulțumiților.

AMBIANȚĂ "Linistit, va rog. Ati plecat la Paris, la revolutie. Domnule nu mai vorbi prostii. Nu mai vorbi. eeee. Escroc ordinar ."

PETRE ROMAN, fost premier al României "E o reactie radicala, o reactie de respingere fata de ceea ce este. Reactia este si foarte buna si mai putin buna. Eram convins ca venind aici o sa întâmpin oameni care sa ma priveasca mai putin bine. Au fost oameni care si-au adus aminte de baricada, dar ma simt foarte bine."

Roman crede ca românii sunt atât de înversunati pentru ca nu mai au nimic de pierdut.

PETRE ROMAN, fost premier al României "Cu cât protestul e mai radical, cu atât riscam sa ne îndepartam mai mult de o solutie serioasa, gândita,"

Petre Roman a avut soarta altor politicieni huiduiți in Piața Universității, cum ar fi Dan Diaconescu, Ludovic Orban.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2