Date companie
 
 
 
 

Petrecere mare, de ziua lui Aurel Tămaș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, petrecere, aniversare, tamas
 

Petrecere mare, la Cluj-Napoca, de ziua lui Aurel Tămaș! Îndrăgitul interpret de muzică populară și-a sărbătorit aniversarea înconjurat de familie și de prietenii apropiați, acasă, la fratele său, lângă Cluj-Napoca. Aurel Tămaș a împlinit 55 de ani.
 
AMBIANȚĂ "La multi ani, Aurel Tămaș! La mulți ani, că sărbătoriți și voi cu noi. Astăzi, ne-am întâlnit cu prietenii, cu o parte dintre frați, care sunt mai aproape, pe aici. Mai am frați care sunt pe la țară și care m-au sunat să-mi zică la multi ani și am încercat să ne aranjam strategic."

Invitații au fost serviți cu bucate ardelenești, unele preparate chiar de sărbătorit.

AMBIANȚĂ "Slană, brânză, caltaboș, un pic de șuncă, rață îndopată, cum se spune la noi, dincoace un șoldan, un purcel cam la vreo 35-40 de kg."

VOX "- Cum îl sărbătoriți pe Aurel? - Cu masa plină, așa cum ne stă nouă bine, cu o muzică bună, cu o țuiculița făcută de noi. Bio, totul bio."

VOX "Un frate deosebit și îi dorim multă sănătate și toate cele bune, restul vin de la sine."

Aurel Tămaș s-a născut în 16 aprilie 1961 la Borșa într-o familie de agricultori și crescători de animale. A început să cânte încă de pe vremea când era școlar și a rămas credincios muzicii populare ardelenești. Printre cele mai cunoscute melodii cântate de Aurel Tămaș sunt "Cucule pasăre mândră", "Nu-i român ca ardeleanu", "Viață trecătoare" și "Floare de melin".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Construcția metroului din Cluj-Napoca, întarziată de zăcămintele de sare ( 1 Martie 2021 )

  Construcția metroului din Cluj-Napoca ar putea fi întârziată din cauza unor zăcăminte de sare descoperite în subteran. Autoritățile caută soluții, însă proiectul ar putea fi amânat. În 2027, clujenii ar fi trebuit...

 • Dispecera certăreață de la S.A.J. Cluj, anchetată disciplinar ( 16 Februarie 2021 )

  Anchetă disciplinară la la Serviciul de Ambulanță Județean Cluj, după ce un dispecer a avut o reacție halucinantă la apelul unor părinți care aveau copilul bolnav!

 • Postul de televiziune Favorit TV a împlinit 16 ani ( 15 Decembrie 2020 )

  Zi de sărbătoare în familia Centrului Național Media! Postul de televiziune Favorit TV, adresat iubitorilor de muzică populară românească, împlinește, astăzi, 16 ani! Încă de la debut, televiziunea Favorit a fost alături de dumneavoastră cu emisiuni de suflet, artiști de seamă, muzică populară din toate zonele țării și tradiții și obiceiuri românești.

 • Incendiu, în Spitalul CF din Cluj-Napoca ( 22 Noiembrie 2020 )

  La doar o săptămână de la tragedia de la Piatra Neamț, un alt spital a fost afectat de incendiu. Pompierii au intervenit, în această dimineață, pentru stingerea focului izbucnit la Spitalul CF din Cluj-Napoca, într-o...

 • Petrecere surpriză, pentru coregraful „Start Show România” ( 23 Septembrie 2020 )

  Zi de sărbătoare, în familia Start Show România! Andrei Pîntea, cunoscut sub numele de Santy, coregraful spectacolului de televiziune produs și difuzat de Național TV în fiecare duminică, de la ora 13:00, a avut parte...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2