Date companie
 
 
 
 

Petrecere pentru femei, organizată de un primar cu dosar penal

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alegeri, buzau, primar, petrecere, voturi, femei, cochirleanca
 

Petrecere organizată în avans pentru Ziua Femeii, de un primar cu probleme penale dintr-o comuna din județul Buzău! Circa 450 de doamne si domnișoare din Cochirleanca au petrecut toată noaptea, într-un local din Buzău. Ele au încheiat distracția cu promisiunea că îl vor vota din nou, în iunie, pe edilul atent cu starea de spirit a femeilor din comună. Participantele au dat de înțeles că votul nu va fi influențat nicidecum de faptul că procurorii D.N.A. l-au trimis în judecată pe primar pentru corupție.

VOX ”- Nu s-a întâmplat niciodată ca la noi în comună cineva să organizeze o petrecere. De aceea îl iubim, suntem alături de dumnealui si vom merge si la vot. - Credeți că o să-l ajute la vot? - Da, desigur!”

VOX ”- Sigur o să iasă! Avem toată încrederea. Nu are un adversar pe măsură. - Mai ales că are ca aliate sexul frumos? - Normal.”

Edilul se ferește să spună din ce bani a organizat petrecerea și susține că nu își face campanie.

VOX primar ”E o zi importantă din partea doamnelor și domnișoareor și cred că merită un pic de atenție din partea primarului.”

Primarul din Cochirleanca a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție, pe motiv că a închiriat ilegal islazul comunei unei asociații conduse chiar de soția sa. În baza contractului, nevasta edilului a obtinut fonduri europene. Acum, primarul are poprire pe venituri pentru recuperarea unui prejudiciu de aproape 150.000 de lei.
 « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2