Date companie
 
 
 
 

Petrecere surpriză, pentru coregraful „Start Show România”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Septembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, petrecere, aniversare, show, start, santy, surpriza
 

Zi de sărbătoare, în familia Start Show România! Andrei Pîntea, cunoscut sub numele de Santy, coregraful spectacolului de televiziune produs și difuzat de Național TV în fiecare duminică, de la ora 13:00, a avut parte de o petrecere surpriză, la împlinirea vârstei de 32 de ani, pregătită de colegii săi.

ANDREI PÎNTEA, coregraf, Start Show România „- Am fost șocat. Nu am putut să reacționez m-am blocat efectiv. Sunt cei mai frumoși prieteni, colegi, familie, cei mai tari din lume. - Ce îți dorești tu, acum, de ziua ta? - Sănătate! Sănătate îmi doresc și îmi doresc foarte mult să ajungem cu emisiunea să fim cei mai tari.”

MIRELA CONSTANTIN, scenograf, Start Show România „Având în vedere că noi, în Start Show, ne simțim ca o familie, din producție până la ultimul membru al echipei, m-am gândit că cel mai frumos ar fi să fim cu toții aici și, atunci, surpriza a fost din partea partenerului de viață, adică eu sunt și partener de trupă și partener de viață, atât familia, cât și familia Start Show.”

DIANA MATEI, prezentatoare, Start Show România „Fiecare persoană vine cu energia sa, iar Santy are foarte multă energie. Este perfecționist, este ca mine, lucru care mie îmi place într-o colaborare, mai ales cu un dansator care trebuie să realizeze alături de ceilalți colegi ai lui un tot foarte frumos. Așa că, fiecare dintre noi, aducem un plus extraordinar emisiunii, iar, Santy, ține-o tot așa!”

ADRIAN ENACHE, prezentator, Start Show România „- Când îl privești pe Santy, bine nu mai vorbesc de mine și de Diana, că știți că râdem încontinuu și vă facem să mai uitați din grijile cotidiene, el aduce gândul ăla bun, al unui om bun care știe că face lucruri bune și frumoase pentru semenii săi. - Un mesaj pentru telespectatori? - Asteptați-vă să vedeți ceva nemaipomenit! Iar sunt imitații, iar vine Rareș Varniote și, acum, o surpriză, vine Nicolae Datcu cu cel de populară care imită senzațional artiștii de muzică populară și nu numai. Bineînțeles, Diana Matei, Adrian Enache și o să mai vedeți și alte alte surprize, pentru că noi ce facem acolo, multe momente inedite se întâmplă acolo, ceea ce ne vine la inspirație și ies niște momente, de invitații se crucesc și spun „la așa ceva nu ne-am așteptat”!”

VOX „Santy, de multe ori, este așa aproape de noi, ne înțelege, face coregrafii mișto pentru noi, ne și întreabă pe noi ce vrem să facem.”

VOX „Având în vedere că eu am intrat ultima în trupă și, în toată familia asta, Santy m-a susținut mereu dinainte să intru în trupă și a avut mereu încredere în mine și este un om cu care poți să lucrezi și poți să îi spui oricând, dacă ai o problemă.”

VOX „Este în primul rând un prieten foarte bun, sufletist și foarte distractiv.”

La petrecerea aniversară pentru Santy, familia Start Show România a petrecut până noaptea târziu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Monedă aniversară privind relațiile diplomatice între România și Japonia, emisă de B.N.R ( 7 Iulie 2021 )

  100 de ani de relații diplomatice între România și Japonia, marcați de Banca Națională a României, prin lansarea unei monede de argint! Aceasta a fost inclusă în circuitul numismatic al BNR și va avea...

 • Crucea Roșie Română împlinește 145 de ani ( 4 Iulie 2021 )

  145 de ani de Crucea Roșie! Aniversarea a fost marcată, în Capitală, de o expoziție fotografică în fața Spitalului Colțea, care reprezintă o trecere prin momentele istorice cele mai importante ale organizației. Totodată, voluntari ai Crucii Roșii au desfășurat activități specifice organizației, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

 • Start Show România, duminică, la Național TV ( 26 Iunie 2021 )

  Dacă e duminică, e Start Show România! Echipa de producție a intrat în vacanță, dar asta nu înseamnă că telespectatorii ar putea fi lipsiți de spectacolul de televiziune preferat. Diana Matei și Adrian...

 • România, sub amenințarea unui ciclon ( 18 Iunie 2021 )

  România, sub amenințarea ciclonului de la Marea Neagră! Meteorologii avertizează că, în acest sfârșit de săptămână, țara noastră va fi lovită de ciclonul format în Marea Neagră, fenomen care va genera furturni puternice.

 • „Start Show România”, ultima ediție din acest sezon ( 12 Iunie 2021 )

  Gazdele „Start Show România”, Diana Matei și Adrian Enache, vă dau întâlnire mâine, de la ora 13:00, la ultima ediție a spectacolului de televiziune din acest sezon. Astăzi, este aniversarea lui Adrian...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2