Date companie
 
 
 
 

Piața financiară din România, tema unei conferințe organizată la A.S.E.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, ASE, piata, isarescu, financiara, negritoiu
 

Piața financiară din România, după criza economică internațională! Aceasta a fost tema conferinței ”Piața financiară din România: Reglementare, dezvoltare și finanțare eficientă a economiei”, organizată în cadrul Academiei de Studii Economice din București, la care au participat guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, președintele Autorității pentru Supraveghere Financiară, Mișu Negrițoiu, dar și reprezentanți ai sistemului financiar - bancar, precum și personalități din mediul academic. La forumul financiar de la A.S.E. au fost dezbătute aspecte specifice, precum supravegherea financiară în Uniunea Europeană, provocări post-criză și perspective pentru asigurarea unei stabilități economice în România.

MIȘU NEGRIȚOIU, președinte, A.S.F. ”Cu toate evenimentele politice care au avut loc în ultimul timp sau în ultimul an, să zicem așa, sau în ultimii 2 ani totuși această consolidare fiscală a continuat, a progresat și ea este relativ sustenabilă.”

Guvernatorul Băncii Naționale a României le-a spus participanților la conferință că, pentru a depăși perioada de recesiune, este necesar un efort comun stat-sistem bancar.

MUGUR ISĂRESCU, guvernator, B.N.R. ”Asigurarea stabilității sistemului financiar european presupune implicarea la un nivel fără precedent a autorităților, inclusiv a băncilor centrale și a unor instituții cum este CERS, Comitetul European de Risc Sistemic.”

Evenimentul, organizat sub patronajul A.S.F., în parteneriat cu B.N.R., a reunit peste 250 de participanți.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2