Date companie
 
 
 
 

Piața Reșiță, închisă din cauza nerespectării măsurilor anticovid

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : amenzi, nereguli, control, piata, bucuresti, masuri, inchisa, resita, coronavirus
 

Piața Reșița din București a fost închisă de autorități, din cauza nerespectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

OANA PASCARU, reporter ”În urma controalelor au fost constatate deficiențe care pun în pericol sănătatea și chiar viața cumpărătorilor. Prin urmare Primăria Sectorului 4 a decis suspendarea activității complexului comercial Piața Reșița. Pentru neregulile constatate, inspectorii care au efectuat controlul au aplicat 17 amenzi în valoare totala de 50.700 de lei.”

Comercianții se plâng de faptul că sunt în dificultate din cauza închiderii pieței.

VOX ”- Sunt foarte distrusă doamnă. - De ce? - Pentru că am patru copii, altceva nu știu să fac, aicea locuiesc de 30 de ani. Am îmbrătrânit în piața asta! Trebuia să ne dea primarul avertisment o săptămână, două săptămâni și părăseam magazinul. Am rămas, la vârsta pe care o am, după atâția ani de muncă, am rămas unde să îmi vând marfa, unde să părăsesc magazinul că nu vreau să stau abuziv vă dați seama, să evităm certuri scandaluri și nu vreau să mă cert cu nimeni.” 

VIOLETA BOIERESCU, purtător de cuvânt, Primăria Sector 4 ”În primul rând, noi considerăm ca în această perioadă, în care ne aflăm și asistăm cu toții, si iată că asistăm la o creștere semnificativă de noi cazuri de acest tip de coronavirus, în această piață în care intră zilnic zeci de oameni care vin să își facă cumpărăturile nu există nicio măsură în ceea ce privește răspândirea de coronavirus. Cred că ați văzut și imaginile sunt grăitoare, nu există căi de acces separate prin care oamenii să poată intra în piață, nu există dezinfectant, nu este nimeni care să le ia temperatura eventualilor clienți dat fiind faptul că vorbim de o incintă.”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2