Date companie
 
 
 
 

Piese de mobilier pentru toate gusturile, la Târgul Internațional de Mobilă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : casa, producatori, international, targ, traditional, stil, mobila, Romexpo, distribuitori, rustic, moedern
 

Vrei să îți mobilezi casa și nu știi unde să găsești ceva pe plac? Weekend-ul acesta, toate drumurile duc la Târgul Internațional de Mobilă, organizat la ROMEXPO, în Capitală, acolo unde peste 300 de producători și distribuitori de mobilă își prezintă produsele. Cine știe deja în ce stil vrea să-și mobileze locuința: casual, tradițional sau modern, găsește la târg tot ce vrea, pe alese!

DANA STANCU, reprezentant producător mobilă "Lumea dorește să se întoarcă la tradiție, la bucătăria bunicii, și, ca atare, noi am venit cu ele, și aspectul este rustic, dar am căutat să le accesorizăm la ora actuală coloane, glisante, sertare moderne, aparatură modernă, dar adaptată stilului rustic."

Pentru persoanele atrase de stilul modern, expozanții au venit cu soluții diverse.

ANDRA DUMITRESCU, reprezentant producător mobilă "Haideți să vă arăt un pic cam ce poate să facă. Nu este doar o piesă de mobilier estetică! Este și perfect funcțională. Am folosit la maxim fiecare spațiu. Aceasta înlocuiește clasica cămară. Gospodinele se pot uita și la TV, în timp ce gătesc."

VOX "Tot ce înseamnă utile pentru casă, bucătărie, dormitoare, diverse."

VOX "Scara asta m-a interesat, pentru a urca în pod, la mansardă."

VOX "Mă uitam la mobilă, dar acum mă uitam la niște decorațiuni, dar mobilă căutam. Am și găsit!"

Producătorii spun că vor să integreze pe piața românească produsele de mobilier care, până acum, mergeau doar la export. Și asta din cauza prețurilor prea mari pentru buzunarul românilor.

ANDRA DUMITRESCU, reprezentant producător mobilă "Majoritatea producției noastre, în proporție de 95%, se îndreaptă către export, iar, acum, vrem să intrăm și pe piața de luxery din România."

Târgul de mobilă Bife-Sim din Capitală este deschis până duminică, la ora 16.00.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2