Date companie
 
 
 
 

Piețele vor fi redeschise la finalul săptămânii, a anunțat președintele Klaus Iohannis

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Decembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bacau, centura, piete, iohannis
 

Piețele vor fi redeschise la finalul acestei săptămâni, a anunțat, astăzi președintele Klaus Iohannis. El a precizat că decizia a fost luată după discuții cu specialiștii.

KLAUS IOHANNIS, președintele României „Am putut să constatăm că, în ultima săptămână, numărul de persoane nou infectate în fiecare zi a scăzut semnificativ. Este adevărat că, în perioada sărbătorilor, poate s-a testat un pic mai puțin, totuși, scăderea este clară. Fiindcă și aici sunt tot felul de interpreți politici, această scădere se poate constata cam peste tot în Europa. Deci, nu numai noi am luat măsurile juste, corecte, ci și alții și această scădere nu este o întâmplare, nu este o șurubare la date, ci este o realitate în Europa și, din fericire, facem parte din țările în care se constată o reducere.”

Klaus Iohannis a făcut acest anunț la Bacău, unde a participat la inaugurarea centurii ocolitoare a orașului, în lungime de 16 km, fiind primul tronson de autostradă din Moldova. Tronsonul de 16 kilometri din cei 31 de kilometri cât măsoară centura Bacăului a fost finalizat înainte de termen. Potrivit contractului de execuție, lucrarea trebuia finalizată până în luna ianuarie 2022.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2