Date companie
 
 
 
 

Pietoni omorâți în accidente, la Brașov și Bistrița

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : drum, deputat, bistrita, brasov, rutier, procuror, trecere, pietoni, ucidere, culpa, omorat, biroul, parlamentar, neregulamentar, traversat
 

Deputatul PNL Mihai Donțu, cel care a spulberat un bărbat chiar pe trecere de pietoni, este cercetat pentru ucidere din culpă. Omul de 60 de ani, omorât în timp ce traversa regulamentar strada, a decedat la scurt timp după ce a fost lovit de mașina de lux condusă de parlamentarul liberal. Medicii de pe ambulanță au încercat în zadar să-l resusciteze.

CIPRIAN SFREJA, purtător de cuvânt, I.S.U. Brașov "A fost resuscitat de către medici, dar, din păcate, în ciuda eforturilor, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decedat."

Mihai Donțu a fost consilier județean în Brașov în perioada 2000-2008, apoi a fost ales parlamentar și membru în Comisia Buget-Finanțe Bănci din Camera Deputaților. Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului Rutier Brașov, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov. Șoferului i-au fost preluate probe biologice la spital pentru a se stabili dacă a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

LIVIU NAGHI, purtător de cuvânt, I.P.J. Brașov "Un bărbat de 40 de ani care conducea un autoturism nu a acordat prioritate și a accidentat mortal o persoană de sex masculin de 60 de ani care se angajase regulamentar în traversarea străzii."

Bărbatul omorât în accident lucra ca paznic la o firmă de mașini din Brașov. Oamenii din zonă spun că trecerea de pietoni pe care a avut loc accidentul mortal este cu probleme.

VOX "- Cum e trecerea asta de pietoni? - E periculoasă, foarte periculoasă."

VOX "Seara nici nu știu dacă are rost să treci. Nu, sub nicio formă! Numai dacă nu vezi faruri, atunci treci. Văd că ai intenție să treci, dar nu opresc."

Și la Bistrița a avut loc un accident în care a fost omorât uin pieton. Un bărbat a fost spulberat de un autoturism în timp ce încerca să traverseze printr-un loc nepermis. Omul a petrecut seara la fratele său, apoi a plecat spre casă. Și-a adus aminte că a uitat o oală de sarmale și s-a întors chiar în mijlocul drumului, moment în care a fost lovit în plin de o mașină și aruncat la câțiva metri depărtare. Medicii au încercat în zadar să-l salveze. Șoferul care l-a lovit, un bărbat din Iași, mergea în Italia la muncă, după ce și-a petrecut sărbătorile acasă, cu familia. Omul spune că l-a zărit în ultimul moment și că nu a mai putut să evite coliziunea. Alți doi oameni au murit în aceeași zonă de drum, în ultimii ani. Ironia sorții, cumnata victimei a fost accidentată mortal anul trecut, chiar în imediata apropiere a locului în care a fost omorât acum bărbatul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2