Date companie
 
 
 
 

Pietonii prinși în timp ce traversau strada neregulamentar, amendați de polițiștii de la Rutieră

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, amenda, rutiera, campanie, pietoni, traverseaza, neregulamentar
 

Poliția Rutieră din Capitală a lansat o campanie fulger de amendare a pietonilor, care obișnuiesc să traverseze strada neregulamentar. Acțiunea oamenilor legii a vizat 17 puncte negre din București, cunoscute pentru numărul mare de accidente rutiere, cauzate de pietonii certați cu regulile de circulație. Contravenienții au fost sancționați cu 140 de lei.

VOX "Este o acțiune cu caracter preventiv, deoarece s-au petrecut foarte multe accidente cauzate de traversarea neregulamentară."

VOX "- De ce ați traversat printr-un loc nepermis? - Omu' se mai grăbește și mai greșește!"

Alături de oamenii legii s-au aflat și cinci studenți de la Facultatea de Medicină, care le-au explicat oamenilor că își pun viața în pericol.

OLGUȚA OLEA, studentă, Facultatea de Medicină "O coliziune poate cauza fracturi. La vârstnici, e mai grav, leziuni ale organelor interne, ce, evident, nu e de dorit. Oamenii au fost receptivi și sperăm să-i facem pe cât mai mulți să traverseze regulamentar și să-și protejeze viața."

În ciuda amenzilor usturătoare, mulți pietoni traversau neregulamentar, de față cu polițiștii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2