Date companie
 
 
 
 

Pilotul de raliuri Titi Aur, internat în spital cu o formă gravă de COVID-19

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Aprilie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pilot, spital, barlad, aur, titi, covid, raliuri
 

Coronavirusul nu l-a ocolit nici pe celebrul pilot de raliuri din România, Titi Aur. El a fost testat pozitiv încă de duminică seară, când avea simptome de formă ușoară a bolii. După aproape o săptămână de tratamentla domiciliu, starea i s-a agravat. Avea, deja, probleme respiratorii severe, astfel că a fost necesară internarea sa în spital. El nu s-a ferit să recunoască faptul că agravarea bolii i-a provocat momente de panică.
„Oricât de puternic ești sau crezi că ești, când se confirmă că ești infectat cu acest nenorocit de virus, încep sa se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ți mai dorești milionul de euro, ci ai vrea sănătate, începi să accepți că firmele pot funcționa și doar cu colegii tăi, te gândesti dacă ai stat suficient cu familia”, a scris Titi Aur pe pagina sa de Facebook.
Titi Aur este internat la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, orașul său natal. Plămânii îi sunt afectați în proporție de 30% și este nevoit să stea cu masca de oxigen. În aceeași postare, pilotul își arată recunoștința pentru cadrele medicale care îl îngrijesc.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2