Date companie
 
 
 
 

Pisicile sofisticate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Septembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofistiCAT 2022
 

Weekend animat pentru iubitorii de pisici! Noua ediție a SofistiCAT a avut loc la Sala Palatului din București, unde peste 200 de pisici din toate colțurile lumii au putut fi observate îndeaproape.

ADRIAN DRAGOTĂ, președinte Federația Națională Felinologică

"Expoziția internațională SofistiCAT este o expoziție de tip concurs în care pisicile sunt deopotrivă admirate de către vizitatori, dar și arbitrate și evaluate printr-un sistem de standarde de către arbitri."

"Este un British Shorthair Golden. Are șase ani și jumătate. Se numește Benjamin și ieri a fost cel mai bun, în cadrul competiției."

„Avem deja o pisică și mă gândeam să mai iau încă una ca să aibă o prietenă.”

 DIANA DOROBANȚU, crescător

"Ea este Dia D’or, este prințesa noastră. Este British Shorthair Blue, are patru luni, este puiuț și este primul ei show."

"Una jucăușă, pentru ei. Și jucăușă, și cuminte, nu știu cum să zic, să nu distrugă casa, dar să poată să și reacționeze la un stimul, un băț cu pămătuf în vârf."

La eveniment au fost prezente și pisici din cadrul Asociației TNR, prăgătite pentru a putea fi adoptate.

LORENA PODAR, reporter

"Ea este Patty, în vârstă de un an și jumătate și este gata să își cunoască viitorii părinți."

GEANINA PETREA, președinte Asociația TNR

"Patty a fost găsită de noi pe stradă după ce a avut un accident auto. În urma accidentului ea s-a speriat foarte tare și s-a băgat în scutul unei mașini. A trebuit să intervenim, să desfacem scutul să putem să scoatem pisica cu acordul proprietarului desigur. Din păcate accidentul ăsta pentru ea a fost o schimbare dramatică, dar și cumva spre binele ei pentru că a descoperit că oamenii pot fi și buni, nu doar răi. Uitați cât de iubăreață, cât de iubitoare este."


Pe podium au urcat pisici din rasele Abisiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Persană, Singapura, Sphinx și pisica de casă.


Pisicile sofisticate

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2