Date companie
 
 
 
 

Plagiatul, în dezbatere la Miezul Problemei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Octombrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : universitatea, kovesi, plagiat, vest, iohannis, miezul, problemei
 

Se mișcă lucrurile în scandalul plagiatului în teza de doctorat a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi! Luni, conducerea Universității de Vest din Timișoara, se întrunește pentru a analiza solicitarea Asociației Grupul pentru Reformă și Alternativă Universitară, de verificare a lucrării de doctorat. Surse din mediul universitar spun că este posibil să se meargă pe soluția constituirii unei comisii tehnice formate din specialiști în drept de la mai multe universități din România, pentru analizarea tezei de doctorat a șefei DNA. Scandalul care o vizează pe Laura Codruța Kovesi aduce, însă, un prejudiciu grav de imagine și credibilitate justiției din România. Cazul vine după scandalul plagiatului lui Victor Ponta. În acest moment alte două cazuri dovedite de plagiat sunt în atenția publică: cel al fostului ministru de Interne, Petre Tobă, și cel al primarului din Voluntari, Florentin Pandele. Despre plagiat au vorbit și Elena Oprea și invitații săi, în emisiunea Miezul Problemei. Președintele Klaus Iohannis i-a cerut procurorului general al României să rezolve cu promptitudine acest caz și să ofere cât mai rapid răspunsuri. Tema va fi dezbătută în continuare la Miezul Problemei, pe măsură ce vor apărea noi informații privind scandalurile de plagiat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Înainte de valul patru ( 4 August 2021 )

  Klaus Iohannis susține că nu acceptă discriminări în privința românilor nevaccinați! Șeful statului a declarat, în cadrul unei vizite efectuate în Parcul Natural Comana, că pandemia nu poate fi învinsă prin discriminare, ci prin vaccinare.

 • Conferință pe tema securității, la Universitatea ”Carol I” ( 25 Iunie 2021 )

  ”România și noua dinamică a securității internaționale”! Este genericul sub care Universitatea Națională de Apărare ”Carol I” a organizat cea de-a șasea conferință științifică internațională privind securitatea...

 • Președintele Klaus Iohannis, în vizită la centrul de vaccinare de la Romexpo ( 19 Ianuarie 2021 )

  Până la 4.000 de persoane pot fi imunizate, zilnic, la centrul de vaccinare de la Romexpo din București. Este remarca președintelui Klaus Iohannis, care a vizitat, astăzi, acest centru de vaccinare.

 • Liderii, la vot ( 6 Decembrie 2020 )

  Președintele țării și liderii politici au votat încă de la primele ore ale dimineții. Fiecare, a explicat pentru ce votează.

 • Piețele vor fi redeschise la finalul săptămânii, a anunțat președintele Klaus Iohannis ( 2 Decembrie 2020 )

  Piețele vor fi redeschise la finalul acestei săptămâni, a anunțat, astăzi președintele Klaus Iohannis. El a precizat că decizia a fost luată după discuții cu specialiștii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2