Date companie
 
 
 
 

Plan de digitalizare a instituțiilor din subordinea Minsiterului Muncii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : investitii, muncii, ministrul, national, plan, firea, digitalizare
 

Ministrul Muncii vrea digitalizare în masă! Violeta Alexandru a declarat cu ocazia lansării Planului Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului României, că prioritatea în perioada următoare va fi să pună accent pe digitalizarea și pe simplificarea relațiilor dintre entitățile aflate în coordonarea ministerului și cei care au nevoie de serviciile acestora.

VIOLETA ALEXANDRU, ministrul Muncii „Insist pe componenta de digitalizare. Sincer, am văzut că se poate.După ce am trecut de ”nu se poate”,”nu se poate doamna Ministru”, am văzut că se poate. Există oameni în administrație care au înțeles acest semnal. Lor aș vrea să le mulțumesc, cei care au muncit în această perioadă inclusiv sâmbăta și duminica pentru ca fondurile puse la dispoziție de Guvern ca să ajungă la dumneavoastră.  Am semnat un ordin care se numește ”Un singur drum ” pentru serviciile Ministerului Muncii.” 

Violeta Alexandru a subliniat că o prima măsură din acest plan de relansare vizează oferirea unui cuantum de 41,5% din costul salarial tuturor celor ce au fost în șomaj tehnic. Acesta nu s-a abținut nici de la a lansa și un nou atac la adresa actualului primarului general al capitalei, Gabriela Firea.

VIOLETA ALEXANDRU, ministrul Muncii „Prioritatea Ministerului Muncii va fi să pună accent pe digitalizare. Îmi doresc foarte mult ca digitalizarea să fie posibilă în aceste servicii și închei spunându-vă că acolo unde nu a reușit Gabriela Firea să reducă trafiicul o s-o fac eu prin digitalizare.”

Recent, ministrul Muncii a scris pe Facebook că PSD a lansat un chestionar prin care testează alți candidați la primăria București, în afara de Gabriela Firea. Replica a venit, însă de la liderul interimar al PSD, care a catalogat-o pe Alexandru drept „mincinoasă”.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2