Date companie
 
 
 
 

Plan Roșu de Intervenție, pentru un avion care a executat o aterizare de urgență la Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, urgenta, aeroport, rosu, interventie, aeronava, fum, kogalniceanu, irak, aterizare, germania, plan, cabina
 

Plan Roșu de Intervenție, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța! Un avion militar cu 39 de persoane la bord, care venea din Irak cu destinația Germania, a aterizat de urgență, joi-seară. Piloții au luat decizia de a ateriza din cauza acumulării de fum în cabina aeronavei. Două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța și alte două ale aeroportului au așteptat avionul pe pistă, pregătite să intervină în cazul izbucnirii unui incendiu.

VOX "- O aeronavă tip C 17 aparținând forțelor aeriene SUA a semnalat fum în cabină. Aeronava se deplasa Irak-Germania, alegând să aterizeze de urgență pe aeroportul Constanța. La ora 19:37 aeronava a aterizat în condiții de siguranță și securitate. Vă pot spune că sunt 39 de suflete la bord. - Transportă armament sau echipament militar? - Echipamente militare."

Echipele de intervenție au acționat rapid și niciuna dintre persoanele aflate în aeronavă nu a avut nevoie de asistență medicală.

VOX "Pompierii au fost solicitați să intervină, deoarece din cabina pilotului ieșea fum. Deoarece am fost informați că la bordul aeronavei s-ar afla 39 de persoane, la nivelul județului Constanța s-a activat Planul Roșu de intervenție. Toate structurile au acționat cu toate forțele."

Aeronavele militare C-17 sunt destinate transportării trupelor, armelor și altor echipamente militare în zona operațiilor militare, de obicei în afara rutelor comerciale de zbor în spațiu aerian necontrolat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2