Date companie
 
 
 
 

Ploi, furtuni și temperaturi scăzute

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ploi, meteorologi, vremea, temperaturi, masa, aer, polara
 

Se răcește vremea, dar nu pentru mult timp! Potrivit meteorologilor, o masă de aer rece, de origine polară, a ajuns deja pe teritoriul României.

NATALIA MANOLESCU, reporter "Deocamdată, regimul termic se va menține în apropierea celui normal în sud și est și sub valori normale în restul țării. În unele regiuni schimbările vremii s-au făcut simțite încă de duminică. La Iași, o ploaie torențială de câteva minute i-a speriat pe locuitorii obișnuiți cu temperaturi caniculare."

Și Suceava a fost sub avertizare de ploi, iar temperaturile au scăzut drastic față de ultimele zile, când locuitorii au suportat până la 37 de grade Celsius.

VOX ”Am 83 de ani și așa ceva n-am întâmpinat, așa ceva n-am întâmpinat! Uitați, acuma plouă! Ce o să fie, nu știm!”

VOX ”- Văd că v-ați echipat bine. Aveți geaca pe dumneavoastră! - M-am echipat cum să nu, și domnu a luat haina pe dânsul. De acuma a venit toamna? Da doamne să vină.”

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în această săptămână, temperaturile se vor situa în limite normale, iar local se vor înregistra valori termice mai mici. În regiunile intracarpatice, maximele se vor încadra între 18 si 22 de grade, chiar mai puțin în depresiunile transilvane. În sud, se răcește semnificativ, dar asta ar însemna că maximele intră în limite normale pentru aceasta dată. Vor fi 24 de grade la Drobeta Turnu Severin și Râmnicu Vâlcea, 26 la Craiova și Buzău, 28 la Alexandria și 29 la Giurgiu și Călărași. În Dobrogea, vremea se menține în general frumoasă, dar cu valori termice scăzute semnificativ față de zilele trecute. Astfel, vor fi 27 de grade la Tulcea și 25 la Constanța. Vremea va fi în general frumoasă și în Moldova, cu ploi slabe doar în partea de nord.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Stâna de Vale, perla Apusenilor ( 9 Ianuarie 2021 )

  Strat consistent de zăpadă, aer curat de munte, peisaj de basm, trasee turistice, multe posibilități de practicare a sporturilor de iarnă și de mișcare în aer liber, precum și de tratament! Toate, le găsiți la pachet, în stațiunea...

 • Sfatul nutriționistului, pentru a evita problemele de sănătate după masa de sărbători ( 22 Decembrie 2020 )

  Conform tradiției, românul poartă grija festinului de sărbători. Crăciun, Anul Nou sau Paște înseamnă bucuria de a fi alături de cei dragi, dar și masa încărcată cu bunătăți.

 • Temperaturi ridicate și disconfort termic accentuat ( 29 Iulie 2020 )

  Căldură mare, în jumătate din țară! Până joi seară, Bucureștiul și 21 de județe se află sub avertizare meteo de tip cod galben de caniculă și disconfort termic accentuat, anunță meteorologii. În cea mai mare...

 • În iulie, temperaturi caniculare și disconfort termic ( 29 Iunie 2020 )

  Val de căldură în iulie, avertizează meteorologii! Mercurul din termometre se va apropia de 40 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi ridicat, mai ales în zonele de câmpie.

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2