Date companie
 
 
 
 

Ploi torențiale în mai multe județe din țara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ploi, grindina, meteorologi, nori, rupere
 

Meteorologii au avut din nou dreptate. Ploile torențiale, însoțite si de grindină, au făcut ravagii în mai multe județe. Canalele n-au mai făcut față cantităților mari de apă, așa că zeci de străzi au fost inundate în Dâmbovița. Mai multe mașini au fost avariate, după ce tabla de pe acoperișul unui bloc a fost smulsă de vânt.

VOX "A fost o vijelie foarte, foarte puternica, si au picat tablele dupa acoperis, mi-a spart parbrizu si mi-a zgâriat-o."

Ruperi de nori și în Iași, unde furtuna a paralizat traficul rutier, iar canalizările din zonele centrale s-au înfundat din cauza puhoiului.
Grindina a lovit în localitățile ilfovene Pantelimon și Dobroești. Curțile oamenilor au fost acoperite de un strat alb, iar gospodăriile și străzile s-au umplut de apă.

AMBIANȚĂ "Ia-o pe aici, ca zici ca esti in Hawai!"

Ploile s-au instalat și în județele Prahova, Argeș, Bacău, Vaslui, Mureș sau Constanța. Veștile nu sunt bune nici în următoarele zile. Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de ploi pentru toată țara, de miercuri până vineri la prânz. Precipitațiile, descărcările electrice și grindina vor afecta joi nordul și centrul țării, precum și zona de munte. Aria ploilor va cuprinde apoi, din nou, regiunile sudice. Potrivit ANM, aversele vor avea caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși izolat 40 de litri pe metrul patrat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • În iulie, temperaturi caniculare și disconfort termic ( 29 Iunie 2020 )

  Val de căldură în iulie, avertizează meteorologii! Mercurul din termometre se va apropia de 40 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi ridicat, mai ales în zonele de câmpie.

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 • Viiturile au făcut victime, ploile torențiale și inundațiile continuă ( 23 Iunie 2020 )

  Un bărbat de 56 de ani a fost găsit, în această dimineață, fără suflare, în apa unui pârâu din județul Bihor. Tragedia s-a produs în satul Săliște de Vașcău. Omul, care a fost văzută ultima oară lângă pârâul...

 • Urmările ploilor torențiale și avertizarea meteorologilor ( 17 Iunie 2020 )

  Ploile torențiale din ultimele 48 de ore au provocat uinundarea unor străzi și pasaje rutiere din București și județul Ilfov. Cele mai mari probleme au fost la pasaju de pe Șoseaua București-Târgoviște, unde nu s-a mai putut circula.

 • 140 de locuințe și peste 200 de curți și anexe, inundate ( 16 Iunie 2020 )

  Dezastru provocat de ploile abundente, în majoritatea județelor din țară! 140 de locuințe, peste 200 de curți și anexe gospodărești, opt instituții publice și 21 de străzi din 20 de județe au fost grav afectate de ploile torențiale din ultimele 24 de ore.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2