Date companie
 
 
 
 

Podul Grant va intra în reabilitare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Septembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : reabilitare, proiect, bucuresti, general, consiliul, podul, grant
 

Podul Grant din București va fi reabilitat. Proiectul, inclus pe agenda de ședință a Consiliului General al Municipiului București, este necesar din cauză că starea tehnica actuală a podului este considerată "nesatisfacatoare". Este concluzia unei expertize tehnice realizate în urmă cu doi ani, care scoate în evidență o serie de neconformități privind starea Podului Grant.

ROXANA DUMITRICĂ, reporter ”Un proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General , prevede alocarea, unei finanțări de peste 52 de milioane de lei, pentru refacerea Podului Grant din Capitală. Lucrările vor fi realizate sub coordonarea Administrației Străzilor.”

În expunerea de motive a proiectului de hotărâre se specifică faptul că, pentru a se asigura condițiile minime de siguranță a circulației, sunt necesare lucrări de reparații ale infrastructurii și suprastructurii. Lucrările se vor desfășura pe parcursul a doi ani. Podul Grant, o arteră de circulație pentru mașini și tramvaie extrem de tranzitată, care unește cartierul Crângași de Strada Turda, face legătura, practic, între nordul și sud-vestul Capitalei. Primul Pod Grant a fost inaugurat în 1910, iar podul nou, paralel cu acesta, a fost realizat sfârșitul anilor '70 și începutul anilor '80. Ultimele lucrări de reabilitare la Podul Grant au avut loc în perioada 2004 - 2006.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2