Date companie
 
 
 
 

Poduri surpate la Suceava și Hunedoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pod, surpat
 

Doi soți și copilul lor în vârstă de șapte ani au ajuns la spitalul din Suceava, după ce au căzut cu mașina de pe un pod care s-a surpat.
Accidentul a avut loc pe Drumul Național 2E, între Solca și Marginea. În momentul în care autoturismul circula pe pod, asfaltul de pe o bandă de mers a drumului a cedat.

VOX tatăl: Pe sensul meu de mers s-a surpat asfaltul. Am căzut în craterul ăla. La câți metri ați căzut cu mașina? Cam un metru și jumătate adâncime.

Podul s-a surpat din cauza infiltrării apei în terasamentul drumului.

VOX: S-a surpat, s-a dus spre margine. S-a dus în jos.

În urma accidentului, șoferul mașinii a fost rănit, iar soția sa și fiul lor în vârstă de 7 ani au suferit leziuni ușoare.

DAN TEODOROVICI, medic, Spitalul de Urgență Iași: ”Doi adulți și un copil. Stabili hemodinamic, cu traumatisme craniocerebrale minore ți contuzii la coloana cervicală.”

Până la refacerea drumului, traficul rutier în zonă a fost deviat pe ruta Solca-Arbore-Iaslovăț-Milișăuți-Rădăuți-Marginea.

La Hunedoara, podul care leagă localitățile Bretea Română de Bretea Strei s-a rupt la mijloc, după ce un pilon a cedat. Un autovehiculul care traversa podul a rămas suspendat în aer.

VOX: Când a ajuns pe jumătatea podului, s-a surpat podul. S-a lăsat în ambele părți. (...) L-a prins, mai avea 3 metri și trecea dincoace. Pe un alt tronson. A avut noroc ca s-a oprit mașina, a rămas în viteză că dacă nu, pleca înapoi cu el și îl prindea în apă.

Șoferul a reușit să iasă singur din autoturism și a sunat imediat la 112. Un alt conducător auto a reușit să oprească în ultima clipă.

AMBIANȚĂ dacă e ceva relevant

Podul a fost construit în anii '70. Experții urmează să stabilească dacă poate fi reparat sau trebuie refăcut în totalitate. Până la finalizarea lucrărilor, oamenii din zonă vor fi nevoiți să facă un ocol de 10 kilometri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Podul peste ( 18 Iulie 2019 )

  Podul peste Argeș, de la Adunații Copăceni, se închide, începând de azi, timp de 6 luni! Podul tranzitat, zilnic, de mii de mașini, intră în reparații, iar circulatia se va desfășura pe un pod provizoriu, situat la kilometrul 19, care...

 • Podul promisiunilor ( 22 Iunie 2019 )

  Ultimatum fără rezultat! Lucrările la podul ce trece peste Argeș, de puțin peste 200 de metri, bat pasul pe loc, în timp ce în zona kilometrului 36 pe autostrada București - Pitești, mai ales în weekend, se formează cozi uriașe de câțiva kilometri. 

 • Pericol de surpare a caselor, la Cumpăna ( 4 Mai 2019 )

  Dezastru la Cumpăna, în apropiere de Constanța, unde malul Canalului Dunăre-Marea Neagră s-a surpat! Trei case, aflate foarte aproape de locul surpării sunt în pericol să fie înghițite de canal. Una dintre locuințe este situată...

 • Sinucidere ca-n filmele de groază, în județul Timiș ( 2 Iunie 2018 )

  Scenă ca-n filmele de groază, pe autostrada Timișoara - Lugoj, în noaptea de vineri spre sâmbătă! Un bărbat s-a sinucis aruncându-se de pe un pod care traversează autostrada, chiar în dreptul localității Chizătău.

 • S-a aruncat de pe pod ( 9 Martie 2018 )

  Tragedie la Medgidia! O femeie în vârstă de 51 de ani s-a aruncat de pe pod în canalul Dunăre-Marea Neagă. Autoritățile au fost alertate de trecători care au văzut-o pe femeie cum se aruncă peste balustradă. Pompierii au intervenit de urgență și au reușit să o scoată din apă, au resucitat-o și au transportat-o la spital.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2