Date companie
 
 
 
 

Poetul Gheorghe Vidican și-a lansat al nouălea volum de versuri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lansare, targ, poet, gaudeamus, volum, vidican, carte, aspru, sangele
 

Poetul Gheorghe Vidican și-a lansat al nouălea volum de versuri, în cadrul Târgului Internațional de Carte "Gaudeamus". Intitulată "Aspru Sângele meu", lucrarea reprezintă o nouă mărturie a dragostei pe care autorul o are pentru scris, dar și pentru cititorii săi.

GHEORGHE VIDICAN, autor "Acest volum, al nouălea, înseamnă o redimensionare a liricii mele și a punctului meu de vedere asupra propriei poezii și asupra propriei mele gândiri și viziuni asupra poeziei românești contemporane. Poezia din acest volum mă reprezintă, mă bucură și sper să-i bucure și pe cititorii care vor avea parte de această lectură."

GEORGETA DRĂGHICI, critic literar "Este un poet al modernității. Un poet al metaforei și abordează poezia dintr-un punct de vedere modernist, dar ermetizând textul poetic."

ROBERT ȘERBAN, jurnalist și scriitor "E un poet care se hrănește din cotidian, iar asta e o carte specială, să spunem, care seamănă cu un calendar. Eu așa îmi imaginez că circulă sângele prin venă, exact cum sunt versurile lui, unul din altul, fără un pic de punctuație."

Volumul de versuri, "Aspru sângele meu", a apărut la Editura Brumar, din Timișoara.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2