Date companie
 
 
 
 

Poliția Locală a Municipiului București păstrează tăcerea în cazul polițistului care amenință că îi omoară pe toți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, omor, politist, caini, psiholog, testari, iubitori, ameninta, agresiv, locala
 

Poliția Locală devine, pe zi ce trece, o instituție publică scăpată de sub control! Cu un statut incert încă de la înființare, căci nu este nici militarizată, dar nici total civilă, Poliția Locală se transformă, din cauza unor angajați care folosesc uniforma pentru acțiuni personale, într-un instrument periculos. Iubitorii de animale au filmat in urmă cu 10 zile o acțiune de strângere a maidanezilor de pe străzi, care s-a lăsat din nou cu scandal. Un angajat de la poliția locală a municipiului București îi amenință de iubitorii de câini într-un mod total inadecvat unui om care ar trebui sa apere legea și să nu o încalce: Vă iau și vă omor pe toți, a strigat plin de nervi polițistul dupa cum se poate observa si in imaginile video prezentate acum.

AMBIANȚĂ ”Vă iau și vă omor pe toți!”

Prezentate timp de mai multe zile în jurnalele de știri, în mediul online și în ziare aceste imagini se pare ca nu au trezit nici o reacție din partea șefilor acestui agent local nervos. In urmă cu o săptămână redactia noastră de știri a trimis o sesizare biroului de comunicare al Poliției Locale a municipiului București. Cazul însă se pare că are o complexitate aparte desprinsă parcă din serialele x files, ținând cont că în fiecare zi primim același răspuns: se lucrează la această speță. Intrebarea noastră este însă una extrem de simplă.Reprezintă comportamentul acestui agent de poliție locală un pericol public ținând cont că amenință cu moartea cetățenii pe care el este plătit să-i protejeze? Oare acest agent nu ar trebui din nou testat psihologic să se vadă dacă nu cumva reprezintă un pericol public când iese în patrulare pe stradă?

ANDREAS HNIATIUC, psiholog ”În cazul polițiștilor sau agenților de pază, purtătorii de armă letală sau neletală, o condiție obligatorie este evaluarea psihologică a acestora, iar, ca diagnosticul să fie real, este foarte important ca această examinare să îndeplinească anumite criterii și să respecte multe rigori, pe deoparte, pentru a identifica eventualele probleme din istoricul subiectului și pentru a preîntâmpina situații în care aceasta se poate expune unor astfel de comportamente.”

Aceste testări psihologice repetate periodic pentru toți cei care îmbracă uniforma de om al legii și mai dețin și armament sunt imperios necesare pentru preîntâmpinarea unor tragedii precum cea din data de 5 martie 2012 când agentul de poliție Gheorghe Vlădan, șofer la Policlinica "N. Kretzulescu", a deschis focul în incinta coaforului de la complexul Perla din Capitală, cu intenția de a o ucide pe soția lui, care voia să divorțeze de el. Aceasta și casiera coaforului au fost ucise, iar șase persoane, angajați și clienți ai salonului, au fost rănite.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2