Date companie
 
 
 
 

Poliția Română a sãrbãtorit 191 de ani de la înființare, la un mall din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, ani, laborator, mall, aniversare, caini, romana, motociclete, 191, infiintare
 

Câini polițiști care pun la pãmânt infractorii, arme, mascați, roboți care neutralizeazã bombe, mașini și motociclete puternice! Toate acestea au reprezentat, duminică, elemente de atracție, cu ocazia aniversării a 191 de ani de la înființarea Poliției în România. Polițiștii au organizat evenimente, începând de sâmbătă, în mai multe puncte din Capitală, printre care și un mall.

AMBIANTA "Ei sunt cei care coordoneazã toate trupele de intervenție, iar ei sunt singurii care sunt abilitați sã intervinã în momentul în care sunt luãri de ostatici, din partea Poliției Române."

Copiii au fost fascinați de echipele mixte, formate din polițist-conductor și câine, care au executat demonstrații de prindere și imobilizare a infractorilor. Motocicletele și triciclurile folosite de polițiștii rutieri au fost, de asemenea, admirate de copii.

vox "- Ce v-a plãcut mult? - Motocicletele! - V-ar plãcea sã fiți polițiști? Da! Sã salvez lumea și sã prind infractori."

La eveniment a fost prezentat și un laborator mobil de ultimã generație, folosit de criminaliști. Acesta este utilizat la descoperirea și la ridicarea amprentelor sau a altor tipuri de urme și la realizarea de portrete robot.

PETRE TOBÃ, seful Poliției Române "Deci, aș vrea sã le mulțumesc tuturor polițiștilor pentru toate lucrurile bune, pentru cã, datoritã muncii lor, în cooperare cu partenerii noștri interni, cu partenerii noștri externi, am reușit sã pãstrãm România o țarã sigurã. La mulți ani, Poliția Românã, la mulți ani, polițiști!"

Începând din 2003, Ziua Poliției Române este sãrbãtoritã în fiecare an, la 25 martie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2