Date companie
 
 
 
 

Poliția Rutieră a testat un aparat care depistează șoferii drogați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : droguri, politie, soferi
 

Șoferii care obișnuiesc să urce la volan sub influența drogurilor au acum un adversar de temut! Este vorba despre un dispozitiv foarte sensibil la stupefiante, pe care Poliția Rutieră l-a testat, în premieră, vineri noapte, pe străzile Capitalei.

AMBIANȚĂ: "-Am rugămintea să-ți pui acest burețel sub limbă. -Am înțeles! -În momentul în care s-a făcut aici albastru, atunci. -Ok. -Ține-l exact în zona unde ai saliva și închide gura!"

ANDREI CODĂU, purtător de cuvânt, B.P.R. București: "În premieră, s-a folosit un aparat, un sistem electronic pentru detectarea drogurilor în salivă."

Chiar dacă nu au prins niciun consumator de stupefiante, polițiștii au întocmit mai multe dosare penale și au împărțit zeci de amenzi.

AMBIANȚĂ: "-Ce ați băut în seara asta? -Apă. -Doar apă, nu? (...) -De ce aveți cătușe la mâini? -Că așa vor ei."

Bărbatul a refuzat verificarea cu etilotestul și a preferat să meargă la IML.

VOX bărbat băut: "-De ce ați refuzat să dați probe de sânge. -Mi-e frică de el. -Vă e frică să...-Că nu eram eu la volan. -Da' cine era la volan?"

Polițiștii i-au amendat și pe șoferii care nu au avut toate actele la ei.

AMBIANȚĂ sofer: "-Nu am talonul. (...) -O să vă aduc la cunoștință că, pentru lipsa certificatului de înmatriculare, sunt 6 puncte amendă, adică 450 de lei."

VOX: "-Deci, viteaz nu am de ce să fiu, că nu am dat cu 180 în radar, nu am băut, poate să îmi pună domnul fiola.(...) -Vei fi mai atent data viitoare. -Da!"

Polițiștii au întocmit 6 dosare penale, pentru consum de alcool, și au sancționat zeci de șoferi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2