Date companie
 
 
 
 

Politia Vrancea a scos la vânzare murãturile de la popotã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vrancea, politia, jandarmi, licitatie, muraturi, gogonele, popota
 

600 de kilograme de murãturi a scos la licitatie Politia Vrancea, din propria cãmarã. Motivul: popota a fost închisã, dupa ce s-a imbolnavit bucãtãreasa!

AMBIANTÃ (taie gogonele): "Uite ce frumoasã e aia!"

Ghinion, insa! Douã licitatii au organizat politistii, dar gogonelele au ramas tot nevandute.

BOGDAN TOADER, purtãtor de cuvânt, Politia Vrancea "Nu s-a prezentat nimeni. Au pornit de la 2,8 lei, astãzi scãzând 20%, undeva pe la 2,5 lei. Au mai fost si alte alimente perisabile, care, în timp, au fost valorificate înainte de aceastã licitatie."

VOX "-Nu vã este teamã de concurentã? -Nu, nu. Cã nu stiu cât de bine le-au pus! Uitati aici, asa! Uite ce frumos! Ce frumusete aici! Nu stiu dacã arãtau asa de bine ca ale mele. -Si ãsta cât e kilogramul? -Nu stiu! Tot la licitatie le scoatem si noi."

Murãturile politistilor au avut trecere doar la jandarmi, care au cumpãrat 50 de kilograme. Politistii vrânceni au achizitionat, toamna trecutã, circa 700 de kilograme de gogonele, castraveti si gogosari, pe care le-au pus la murat. Cât timp a functionat popota institutiei, politistii au mâncat o parte din murãturi. De curând, însã, bucãtãreasa a intrat în concediu medical, iar popota s-a închis. Ca sã nu se strice, alimentele perisabile au fost scoase la vanzare. Printre acestea, si muraturile. Politistii spun ca, daca pana saptamana viitoare nu reusesc sa vanda gogonelele, le vor dona cãminelor de bãtrâni si caselor de copii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2