Date companie
 
 
 
 

Polițist anchetat, după o ce a parcat neregulamentar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Ianuarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politist, anchetat
 

Un polițist din Craiova este anchetat, după ce a blocat cu mașina de serviciu alte autoturisme, în parcarea unui mall din Craiova. Polițistul nu era în misiune. El a mers la cumpărături și și-a parcat mașina neregulamentar, fără să se gândească la ceilalți șoferi.

AMBIANTA
"Acesta este modul de a parca al unei masini de poliție, care, din păcate, scrie și serviciul rutier pe ea."

Din cauza autospecialei de poliție parcată neregulamentar, șoferii mașinilor blocate au fost nevoite să aștepte sosirea polițistului. Cei mai afectați au fost doi părinți cu un copil mic, care au stat în frig aproape două ore.

AMBIANTA 

"De cât timp stați cu copilul și asteptați? De la 10.30. Si cât e ceasul acum? Omu' e la cumparaturi in mall."

Într-un final, s-a întors și polițistul de la cumpărături.

AMBIANTA
"Dumneavoastră sunteți cu mașina, nu vă supărați? Da, imediat. Și așa o parcați? Stăm de o oră și jumătate dupa dumneavoastră!
...Deci iată la cumpărături, domnul agent de politie a fost cu fata la cumpărături si a lăsat mașina, pentru a încurca circulația și parcarea."

Șoferii blocați de mașina poliției au facut sesizări, iar agentul trebuie acum să dea socoteală superiorilor. El lucrează la un post de poliție dintr-o localitate aflată la 20 kilometri de Craiova.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fostul polițist Eugen Stan, condamnat definitiv pentru agresiuni sexuale ( 30 Octombrie 2020 )

  Fostul politist Eugen Stan din cadrul Brigăzii Rutiere București, acuzat de mai multe agresiuni sexuale asupra minorilor, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 20 de ani de închisoare.

 • Interlopul suspectat de uciderea lui Emi Pian, dus la audieri ( 7 August 2020 )

  Uciderea interlopului Florin Mototolea, zis Emi Pian, continuă să stârnească mari controverse. Principalul suspect în cazul de omor este Ciprian Napy, un interlop în vârstă de 27 de ani din clanul Rinu, care acționează...

 • Polițist local, anchetat pentru braconaj ( 28 Iunie 2020 )

  Polițist local din Dâmbovița, cercetat pentru braconaj! Oamenii legii au făcut patru percheziții, în localitățile Moreni, Iedera și Valea Mare, într-un dosar de braconaj cinegetic.

 • Tânără amendată pe motiv că l-a criticat pe primar pe facebook ( 15 Aprilie 2020 )

  Românii sunt amendați și pentru postările de pe rețelele de socializare, nu numai pentru încălcări ale restricțiilor impuse prin ordonanțe militare. Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki...

 • Șefii din Poliție, acuzați că impun normă la amenzi ( 15 Aprilie 2020 )

  Acuzații grave! Un polițist din Timiș susține că agenților li se solicită, de către șefii lor, să dea cât mai multe amenzi, în această perioadă. Valer Kovacs, polițist în cadrul I.P.J. Timiș și președinte al filialei Timiș...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2