Date companie
 
 
 
 

Polițist atacat cu toporul, în conflictul dintre două clanuri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bataie, politist, medgidia, atacat, bande, topor
 

Un polițist a fost atacat cu toporul, în timpul unui conflict violent între două bande rivale din Megidia. Membrii clanurilor s-au luat la bătaie cu bâte, sãbii si sprayuri lacrimogene, in urma unui scandal in trafic.

VOX "Venea cu masina. Avea 120 la bord. Fratele meu s-a ferit. Nu a putut sã fugã, l-a lovit cu masina si a plecat."

Mai multi politisti au ajuns rapid în zonã si au si cerut imediat întãriri. Pânã sã ajungã ajutoarele, un agent a fost lovit cu un topor de unul dintre indivizii pe care încerca sã-i linisteascã. Politistul a scos pistolul si a tras patru focuri de avertisment, dupã care inca unul direct în piciorul agresorului.

VASILE DOGARU, comisar sef, Politia Medgidia "Au folosit spray-ul lacrimogen, dupã care un topor l-a lovit pe colegul meu M.M Denis. Nu mai retin sigur, dar cred cã mâna stângã, antebraþ si spray lacrimogen în faþã."

Agresorii aveau asupra lor un adevãrat arsenal.

VOX "Unul avea sabie si unul avea fier din ãsta mai gros."

Polițiștii din Medgidia au făcut deja o anchetã pentru tentativã de omor în cazul politistului atacat cu toporul. La rândul sãu, agentul este cercetat de procurorii care încearcã sã afle dacã a folosit cum trebuie armamentul din dotare. Agresorul a fost internat la Spitalul Judetean din Constanta, dar este acum în afara oricãrui pericol.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2