Date companie
 
 
 
 

Polițist constănțean, mort la datorie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Decembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, politist, impuscat, accidental
 

Caz șocant, la sediul Poliției Transporturi din Gara Constanța! Un polițist a fost găsit mort, sâmbătă dimineață. Potrivit martorilor, bărbatul s-a împușcat accidental în piept, în timpul unei altercații cu un om al străzii.

DUMITRU CATANĂ, I.P.J. Constanța "Pe peronul Gãrii Constanta a întâlnit o persoanã suspectã, care urmãrea o farmacistã! (...) Persoana a fost condusã la post. Intrând în post, având în dotare o armã de vânãtoare cu bile, manevrând arma, arma s-a descãrcat accidental si s-a împuscat!"

dr. CARLA GHENCEAUA, Ambulanță, Constanța "Echipajul SMURD a fost chemat pentru o victima de aproximativ 35 de ani, gãsitã în stop cardio-respirator, în zona sternalã o plagã împuscatã cam de patru centimetri! N-am mai avut ce sã facem pentru el!"

GELU MANOLESCU, I.P.J. Constanța "Ancheta este desfãsuratã de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângã Tribunalul Constanta!"

Infractorul care se afla cu polițistul în momentul tragediei abia fusese eliberat din închisoare. Omul legii era căsătorit și avea un copil.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2