Date companie
 
 
 
 

Polițist dat pe mâna ofițerilor D.G.A.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, sofer, dga, mita, alcool, politist, ofiteri
 

Corupția dăunează grav libertății! A simțit-o pe pielea lui un polițist din județul Constanța, care a luat mită 400 de lei, pentru a ierta un șofer prins la volan sub influența băuturilor alcoolice. Omul legii a fost reținut de ofițerii D.G.A., la scurt timp după primirea banilor.

AMBIANTÃ: "- Uite aicea am 4 milioane. Dacã-i bine e bine... dacã mai trebuie... - Lasã cã-i bine asa. Lasã-i aicea! - Dacã crezi cã e bine, dacã nu... - Fiecare gresealã are plata ei. (...) Sã nu te-aud cã tipi dupã mine: Bãi, cã ti-am dat!"

Șoferul în cauză mai fusese prins de câteva ori cu nereguli, de către același polițist. Agentul l-a iertat, însă, de fiecare dată. La ultima ispravă, însă, polițistul i-a adus aminte șoferului recidivist de toate datoriile pe care le are de plătit. Acesta a mers, însă, direct la procurorii anticorupție, care au organizat flagrantul. Polițistul este cercetat pentru luare de mitã, și va fi prezentat judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2