Date companie
 
 
 
 

Polițiștii cu studii superioare vor primi mai mulți bani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : euro, bani, politisti, masini, ministerul, oprea, interne, milioane, studii, spor, salarial, superioare
 

Vești bune de la Ministerul de Interne, pentru polițiștii cu studii superioare! Angajații M.A.I. absolvenți de facultate vor beneficia din nou de sporul salarial de 25%.

MONICA DAJBOG, purtător de cuvânt, M.A.I. "În cursul zilei de ieri, Gabriel Oprea a aprobat un ordin. Se va asigura plata cuantumului sporului de 25% din salariul de bază pentru agenții de poliție cu studii superioare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care își desfășoară activitatea în domeniul pentru care beneficiau de acest drept la data de 31 decembrie 2009. Acest ordin se va aplica începând de astăzi."

În plus, până la sfârșitul anului, unitățile de poliție, jandarmi și pompieri vor fi înzestrate cu 450 de mașini de serviciu cu dotări speciale. În acest scop, este alocat un buget de 31 de milioane de euro.

MONICA DAJBOG, purtător de cuvânt, M.A.I. "Pe linia asigurării mijloacelor de mobilitate, din dispozițiile vice-premierului Gabriel Oprea, la acest moment, au fost întreprinse demersurile necesare pentru aprobarea utilizării, cu ocazia rectificării bugetare, a sumei de aproximativ 31 de milioane de euro, provenite din venituri proprii, pentru achiziționarea de autovehicule cu dotări speciale, destinate muncii operative."

Totodată, ministrul de Interne, Gabriel Oprea, promite condiții salariale mai bune și pentru angajații civili.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2