Date companie
 
 
 
 

Polițiștii de la Rutieră din Ploiești au ridicat zeci de mașini parcate neregulamentar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ploiesti, politisti, masini, rutiera, parcate, neregulamentar
 

Scandal în Ploiești, între șoferii indisciplinați și polițiștii de la Rutieră! Zeci de mașini parcate neregulamentar au fost ridicate, în urma unor acțiuni desfășurate de oamenii legii pe raza orașului. Acțiunea polițiștilor i-a iritat pe proprietarii mașinilor. O șoferiță a făcut o adevărată criză de nervi când a văzut că îi este ridicat automobilul parcat neregulamentar.

AMBIANȚĂ "- Domnu', vă rog, veniți cu mine! Vă rog să luați mâna de pe mine! Veniți să-mi aratati acolo unde sunt mai puțin de 25 de metri! Vă rog frumos! - Doamnă faceți plângere, dacă considerați că nu am dreptate! Nu fac nicio plângere! În momentul asta îmi dai mașina jos!"

Femeia a mers dimineață la serviciu, nu a găsit loc de parcare, așa că și-a lăsat mașina în apropierea unei treceri de pietoni. Alți șoferi, prinși tot pe picior gresit, au încercat să se tocmească cu polițiștii, invocânt diverse argumente.

VOX "Noi abia avem bani sa ne întreținem, muncim de azi pe mâine ca să ne întretinem copiii, bolile pe care le avem."

Și mașinile parcate neregulamentar în jurul școlilor au fost ridicate.

FLORIN ARISTAN, șef, Poliția Rutieră Ploiești "Copilasii, când vin și pleacă de ore, sunt mascați de către aceste autoturisme oprite neregulamentar, fapt pentru care se produc accidente."

Cei care s-au ales cu mașinile ridicate din cauza parcării neregulamentare trebuie să scoată din buzunar 450 de lei, pentru a-și recupera mașinile. Polițiștii de la Rutieră spun că încearcă să-i disciplineze pe șoferi și că vor organiza zilnic astfel de acțiuni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2